Waffle Wednesday: Onnistuneen yritystapahtuman avaimet.

Event date: 20.syys.2023 – 00:00
Event location: Wonderland Leppävaara
  • Oletko koskaan määritellyt yritystapahtumallesi tavoitetta ja suunnitellut juhlat sen mukaisesti?
  • Mitä kaikkea tulee ottaa huomioon tapahtumia suunnitellessa?
  • Mitkä asiat tekevät yritystapahtumasta menestyksen tai flopin?
  • Mistä löytää tarvittavat resurssit ja ammattitaito tapahtumien järjestämiseen, jos yrityksestä ei löydy tapahtumaosaamista?

Soupster Family on järjestänyt tapahtumia pk-seudulla vuodesta 1997 lähtien. Joel Makkonen ja Emmi Lepistö Soupsterin myyntitiimistä jakavat Waffle Wednesdayssa vinkkejä onnistuneen yritystapahtuman järjestämiseen. Pääset kuulemaan mikä on tärkeää ja minkä voit unohtaa tapahtumien järjestämisessä perustuen heidän asiakkailleen järjestämiin satoihin tapahtumiin. Joel ja Emmi jakavat myös tämän hetken trendejä loppuvuoden juhlasesonkiin! Vuoden kiireisin tapahtumasesonki on alkamassa, tervetuloa hakemaan inspiraatiota esimerkiksi pikkujouluihin.

Kuka:

Emmi Lepistö ”Olen työskennellyt ravintola-alalla ja tapahtumissa yli vuosikymmenen, joten ei ole paljoa, mitä en ole nähnyt. Olen myynyt, tuottanut ja työskennellyt sadoissa erityylisissä tapahtumissa. Vahvuuteni ovat kattava ymmärrys ravintola- ja tapahtuma-alasta, kykyni ratkoa haasteita nopeasti (tapahtumissa yllätykset ovat melkein enemmän sääntö kuin poikkeus!) ja erityisesti hyvät ihmissuhdetaitoni.”

Joel Makkonen työskentelee Soupsterin myyntipäällikkönä ja on ollut suunnittelemassa satoja 10-3000 hengen B2C ja B2B-tapahtumia. Joelilla on vahva tausta asiakaspolkujen ja end-to-end tapahtumien parissa, erityisesti tapahtumien tavoitteen määritteleminen ja asiakkaan auttaminen sen tavoittamisessa on hänelle tärkeää.

Seuraa:

Website: https://soupster.com/en/frontpage/

 

Info:

Tämä tapahtuma tullaan järjestämään suomeksi. Auta meitä järjestämään turvallinen tapahtuma huolehtimalla seuraavista ohjeista:

  • Tulethan paikalle vain 100% terveenä ja oireettomana
  • Jos haluat käyttää maskia, se on ehdottomasti ok!
  • Muista pitää turvallinen etäisyys muihin osallistujiin ja noudattaa huolellista käsihygieniaa.