Wonderlandin sijainnit

Vallila

Wonderland Vallilan sijainti kehittyvällä ja urbaanilla Konepaja-alueella tekee siitä kätevän työkeitaan kaupungin sykkeessä. Vallilan toimipisteestämme löydät coworking-työtiloja, neuvotteluhuoneita, Alice-ravintolan ja pieniä toimistoja kahdessa eri kerroksessa. Voit ilmoittautua aulassa jos vierailet päiväpassilla, jäsenillämme on 24/7 pääsy tiloihin.

Leppävaara

Wonderland Leppävaara sijaitsee WELL-sertifioidussa Säterinportti toimistokampuksessa Espoossa. Leppävaaran coworking-tilaamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Säterinportti on helposti saavutettavissa autolla, pyörällä tai julkisella liikenteellä kaikista ilmansuunnista! Wonderland rakentuu avoimesta coworking-työtilasta, loungealueista, pienistä toimistoista ja keittiöstä. Kiinteistöstä löytyy lisäksi kaksi lounasravintolaa, kuntosali, neuvotteluhuoneita ja pysäköintihalli, joten löydät kaiken tarvittavan saman katon alta.

Tapahtumatilat

Wonderlandin tilat toimivat myös tapahtumapaikkoina! Oletko järjestämässä bisnestapahtumaa tai yksityisjuhlia, kuten synttäreitä tai jopa häitä? Meillä on tarjolla erilaisia tiloja kaiken tyyppisiin tapahtumiin. Tarjoamme myös cateringin ja muita tapahtumapalveluita!

Kokoukset

Kokoukset ovat iso osa yritystoimintaa, ideointia ja luovaa toimintaa! Meidän coworkingtilamme on varustettu kokoushuoneilla aina puhelinkopeista suurempiin ja viimeisintä tekniikkaa edustaviin huoneisiin, jotka saavat inspiraatiosi virtaamaan.