Kokoustilat


Jokaisesta kokoustilasta löytyvät näytöt ja helppokäyttöinen kokoustekniikka! Alice hoitaa tarjoilut aamupalasta cocktailpaloihin ja lounaaseen, lisäksi jokaisesta huoneesta löytyy samppanjanappi, jota painamalla saa helpotusta akuuttiin kuplavajeeseen. Wonderland tarjoaa myös Team Day -paketteja, jotka sisältävät tilan, ruokailut ja ohjelman kiinteällä hinnalla. Voit varata neukkareita yksittäin tai useampia kerralla, myös koko Playground-alue, jolla neuvotteluhuoneet sijaitsevat on varattavissa tilaisuuksiin! Hinnat sis. alv.

Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse aula@fredriksberg.fi
tai soittamalla meille numeroon +358400803533

TIIMIPÄIVÄ

4-16 hlö

Etsitkö tiimipäivään inspiroivaa tilaa, joka saisi luovuuden valloilleen konttorin seiniä paremmin? Tervetuloa Wonderlandin tiimipäivään! Pakettiin sisältyy valitsemanne neuvotteluhuone, aamiainen, lounas, iltapäiväkahvit + välipala sekä Happy Socks -sukat kaikille osallistujille. Lisäksi voimme järjestää tiimillesi toiveiden mukaista ohjelmaa, miten olisi esimerkiksi skeittitunti, ohjattu meditointi tai joogatunti? Jos sinulla on idea, me toteutamme!

Palvelut (saatavilla /  ei saatavilla):

Wifi, Fläppitaulu, Langaton presentaatiojärjestelmä, Tussitaulu, kevyt äänentoisto, mikrofoni, aamupala, lounas, illallinen, kahvitukset, viihde- ja hyvinvointipalvelut

65 €/ hlö + alv*

Hinnat sisältävät neuvotteluhuoneen, aamupalan, lounaan, iltapäiväkahvit + välipalan sekä Happy Socks -sukat.

Leppävaara huoneet

Vallila huoneet

Kyrö

2-8 hlö

37€/tunti | 112 € / puoli päivää (4 h) | 186 € / koko päivä (10 h)

Services (available/ unavailable): Wifi, whiteboard / flip chart, note-taking material, projector, basic sound system, microphonePalvelut (saatavilla / ei saatavilla):Wifi, Fläppitaulu, Langaton presentaatiojärjestelmä, Tussitaulu, kevyt äänentoisto, mikrofoni):

Kokous Napue-baarissa? Kyrö Distillery Companyn kokoustila voit pitää palaverin pelkistetyn pohjanmaalaisessa ympäristössä tai kerätä kasaan ginihifistelijöitä ja vuokrata tilan omaksi baariksi. Tilasta löytyy kokouksia varten fläppitaulu, jonka lisäksi käytössä ovat mm. TV ja videotykki.

Varaa tästä

MARSHALL

2-8 hlö

37€/tunti | 112€/ puoli päivää (4 h) | 186€/ koko päivä (10 h)

Palvelut (saatavilla / ei saatavilla):Wifi, Fläppitaulu, Langaton presentaatiojärjestelmä, Tussitaulu, kevyt äänentoisto, mikrofoni

Kokous vai jamisessio? Huoneesta löytyy kokouksia varten fläppitaulu, jonka lisäksi käytössä ovat mm. TV ja videotykki. Mikäli jamisessio vie voiton työnteolta, kuuluu huoneen erikoisuuksiin mahdollisuus käyttää karaokelaitteita sekä soittaa kitaraa.

Varaa tästä

Lanson

2-8 hlö

37€/tunti | 112 € / puoli päivää (4 h) | 186 € / koko päivä (10 h)

Palvelut (saatavilla/ ei saatavilla): Wifi, Fläppitaulu, Langaton presentaatiojärjestelmä, Tussitaulu, kevyt äänentoisto, mikrofoni

Lanson-kokoustila tarjoaa rauhallisen ja vehreän tilan kokoukselle. Täällä voit startata tai päättää kokouksen lasilliseen kuplivaa. Tilasta löytyy kokouksia varten fläppitaulu, jonka lisäksi käytössä ovat mm. TV ja videotykki. Tilan voi voi varata myös muuhun tarkoitukseen, esimerkiksi Afternoon Tea –hetkeen kavereiden kanssa.

Varaa tästä

Etsitkö isompaa tilaa?

Paketit

Meet & Eat

4-8 henkeä. Koko päivä Wonderlandin kokoustilassa. Hintaan sisältyy: Kokoustila, aamiainen, lounas ja välipala.

Start me up!

30-60 henkeä. Puolen päivän workshoppi Playgroundissa. Hintaan kuuluu: Playgroundin tilat, aamiainen ja lounas.

Make my
whole day

30-60 henkeä. Koko päivän workshoppi Playgroundissa. Hintaan kuuluu: Playgroundin tilat, aamiainen, lounas ja välipala.

Alice afterwork

20-80 henkeä @ Aula

Jos et löydä näistä vaihtoehdoista itsellesi sopivaa, pyydä tarjous mieluisesta setistä!