Tapahtumatilat

Kuohuviinilaseja pöydällä

Verkostoitumis- tapahtumat

Wonderland järjestää lukuisia verkostoitumistapahtumia säännöllisesti, ja niistä tunnetuin on Waffle Wednesday konseptimme. Jokainen tapahtuma sisältää inspiroivan minipuheen joltain alan ammattilaiselta, jonka jälkeen ohjelmassa on keskustelua ja vohveleita. Haluaisitko järjestää jotain samankaltaista? Ota meihin yhteyttä!

Ihmisiä 70-luvun vaatteissa diskossa

Juhlat

Olemme järjestäneet lukuisia synttärijuhlia, pikkujouluja ja häitä! Me tarjoamme urbaanit puitteet tärkeälle päivällesi, kaikki tarvittavat palvelut saat paikan päältä. Catering, henkilökunta, siivous ja ohjelma hoituvat kaikki meidän kauttamme. Voit rentoutua ja nauttia juhlista sillä välin kun me hoidamme yksityiskohdat.

Croquis-piirrustuskurssi Wonderlandissä

Luovat tapahtumat

Croquis-piirustuskurssi, joogatunti laaman kera, viiniä & taidetta, kukkatyöpaja – nämä ovat joitain esimerkkejä Wonderlandissa järjestetyistä luovista tapahtumista. Inspiroivat ohjelmanumerot eivät ole polttareiden yksinoikeus, erilainen tekeminen on nostanut suosiotaan bisnestapahtumissa viime vuosina. Erilainen ohjelmanumero on loistava tapa saada ihmiset pois mukavuusalueelta ja luovaan mielentilaan!

Wonderland hybrid events

Bisnestapahtumat

Kokoukset luovissa neuvotteluhuoneissa, konferenssit, lehdistötapahtumat, tuotelanseeraukset ja työpajat ovat esimerkkejä yleisimmistä bisnestapahtumista, joita olemme järjestäneet. Tilamme tarjoavat rentouttavan ympäristön erityyppisille tapahtumille unohtamatta urbaania särmää, jotta vieraat pysyvät tuotteliaalla tuulella!

Järjestä tapahtumasi Wonderlandissa

Wonderlandit toimivat myös monipuolisina tapahtumatiloina erikokoisiin ja näköisiin tapahtumiin! Olemme järjestäneet kahden hengen kokouksia, 300 hengen juhlia ja kaikkea siltä väliltä. Kauttamme on mahdollista saada valmis paketti: juhlatila, catering ja muut tapahtumapalvelut. Etsitkö pelkkää tapahtumatilaa vai ideoita seuraaviin juhliisi tai mielenkiintoiseen bisnestapahtumaan? Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä!

Vallila Tapahtumatilat

Wonderland Lobby & Alice Italian
Portaat Wonderland Vallilan toiseen kerrokseen.

Vallila Tapahtumatilat

Wonderland Lobby & Alice Italian

max 250 hlö

Hinta: alk 360€ /tunti

Wonderlandin aulatila tarjoaa yhdessä Alice Italianin kanssa helposti muunneltavissa olevan tilan, jossa voi järjestää juhlat jopa 250 hengelle! Myöskään 100 hengen katettu illallinen ei ole ongelma, sillä Alice tarjoaa siihen upeat puitteet. Wonderland on ympäristönä valoisa ja avara, mutta myös tunnelmallinen. Aulan upeat katosta roikkuvat pyöreät valaisimet valaisevat juhlatilan tyylikkäästi ja luovat vaikuttavan näkymän juhlatilan ylle.

Wonderlandissa voi järjestää mm. cocktail-tilaisuuksia, lounastilaisuuksia, illallisia, seminaareja, konferensseja, erilaisia juhlia ja pikkujouluja.

Wonderland Playground

max 40 hlö

Hinta: alk 299€ / tunti (sis. alv)

Wonderland Playground on kahdeksasta neuvotteluhuoneesta sekä niiden välissä olevasta yhteisestä tilasta muodostuva alue Wonderland coworking-tilassa. Playground on vuokrattavissa jopa 30-40 hengen yksityistilaisuuksiin. Alue on L-kirjaimen muotoinen ja siihen kuuluvat seuraavat neuvotteluhuoneet: Kyrö, Marshall, Lanson, Sauna, Terassi, Art goes Kapakka ja Makia. Neuvotteluhuoneisiin mahtuu huoneen koosta riippuen 2-8 henkeä.

Koska käytössä ovat neuvotteluhuoneet, sekä niitä yhdistävä yhteinen tila, voi Wonderland Playgroundin käytön suhteen olla luova ja se muuntautuukin hyvin erilaisiin tapahtumiin. Tilassa voit järjestää esimerkiksi seminaarin, aamiaistapahtuman tai vaikkapa erilaisia workshoppeja.

Wonderland Vallilan Plauground -tila.

Leppävaara Tapahtumatilat

Wonderland Lobby & Alice Italian

Wonderland Leppävaara

max 100 hlö

Hinta: alk 360€ /tunti

Palvelut (saatavilla / ei-saatavilla):
Wifi, fläppitaulu, muistiinpanovälineet, näyttö, perus äänentoisto, mikrofoni

Wonderland Leppävaara soveltuu erikokoisiin tapahtumiin. Tila sisältää yleisen tilan lisäksi useita erillisiä huoneita, joten se sopii erinomaisesti tapahtumiin, jotka vaativat useita tiloja. Leppävaarassa voit järjestää esimerkiksi pienen konferenssin, cocktailtilaisuuden tai vaikkapa oman Waffle Wednesdayn avustuksellamme!

Wonderland Playground

max 70 hlö

Hinta: alk 360€ / tunti (sis. alv)

Wonderland Playground on kahdeksasta neuvotteluhuoneesta sekä niiden välissä olevasta yhteisestä tilasta muodostuva alue Wonderland coworking-tilassa. Playground on vuokrattavissa jopa 60-70 hengen yksityistilaisuuksiin. Alue on L-kirjaimen muotoinen ja siihen kuuluvat seuraavat neuvotteluhuoneet: Kyrö, Marshall, Lanson, Sauna, Terassi, Art goes Kapakka ja Makia. Neuvotteluhuoneisiin mahtuu huoneen koosta riippuen 2-8 henkeä.

Koska käytössä ovat neuvotteluhuoneet, sekä niitä yhdistävä yhteinen tila, voi Wonderland Playgroundin käytön suhteen olla luova ja se muuntautuukin hyvin erilaisiin tapahtumiin. Tilassa voit järjestää esimerkiksi seminaarin, aamiaistapahtuman tai vaikkapa erilaisia workshoppeja.

Wonderland Vallilan Plauground -tila.

Pyydä tarjous

PP slash KK slash VVVV
PP slash KK slash VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.