Jäsenyydet

Wonderland Work on Vallilan Konepajalla ja Leppävaaran Säterinportissa sijaitseva coworking-tilan, ravintolan, neuvotteluhuoneiden ja tapahtumatilan yhdistelmä. Kaikki, mitä voisit töissä tai niiden yhteydessä tarvita saman katon alla!

Tarjoamme erilaisia ​​jäsenyyksiä, joilla kaikilla saat pääsyn coworking-tiloihimme, valitse tilanteeseesi parhaiten sopiva jäsenyys. Coworking-tiloista löytyy useita eri vaihtoehtoja työtiloiksi. Jos olet freelancer tai yhden hengen yritys, voit vuokrata kiinteän tai vaihtuvan pöytäpaikan yhteisistä tiloista. Niiden lisäksi coworking-tiloista löytyy pieniä toimistoja, joihin mahtuu 2-10 ihmistä heille, jotka kaipaavat tiimilleen omaa tilaa. Freelancereiden, start-uppien ja pienyritysten lisäksi coworking sopii suurille yrityksille, jotka kaipaavat satelliittitoimistoa työntekijöilleen. Pääkonttorin sijaitessa kaukana tai eri kaupungissa coworking on luova paikka viettää etäpäivää tai tavata asiakkaita!

Wonderland tarjoaa persoonallisen, mutta ammattimaisen satelliittitoimiston työntekijöille, jotka haluavat työskennellä muualla kuin pääkonttorilla tai järjestää asiakastapaamisia eri sijainneissa. Meiltä löytyy myös virtuaalijäsenyys heille, jotka tarvitsevat osoitteen toimistolleen, mutta eivät fyysistä toimistotilaa päivittäisellä tasolla.

Liity jäseneksi

Valitse sijainti(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.