Coworking

Wonderland Work on Helsingin Vallila Konepajassa ja Espoon Leppävaarassa sijaitseva coworking-tilan, ravintolan, neuvotteluhuoneiden ja tapahtumatilan yhdistelmä.
Kaikki, mitä voisit töissä tai niiden yhteydessä tarvita saman katon alla!

Kuvituskuva Let's get shit done -teksti.

Wonderland Work on coworking-tila, joka on suuniteltu sinua ajatellen.Uskomme yhteisön voimaan.

Etsitkö uusia asiakkaita, yhteistyökumppania tai alihankkijaa esimerkiksi nettisivujen tekoon? Wonderlandissa pääset verkostoitumaan ja löydät uusia kollegoja läpi toimialarajojen.

Tule tutustumaan meihin ja yhteisöömme kahvikupin äärellä, voit piipahtaa paikalle 8.00-16.30 välillä minä tahansa arkipäivänä!

Wonderland on täynnä itsensä näköisiä, työhönsä intohimoisesti suhtautuvia erilaisia ihmisiä – toivotamme tervetulleeksi kaikki.

Inspiroidu ja kasvata liiketoimintaasi Wonderland-yhteisön jäsnenä!

Tutustu Wonderlandin someihin Instagramissa ja Facebookissa!

Tarjoamme erilaisia ​​jäsenyyksiä, joilla kaikilla saat pääsyn coworking-tiloihimme, valitse tilanteeseesi parhaiten sopiva jäsenyys.

Coworking-tiloista löytyy useita eri vaihtoehtoja työtiloiksi. Jos olet freelancer tai yhden hengen yritys, voit vuokrata kiinteän tai vaihtuvan pöytäpaikan yhteisistä tiloista. Niiden lisäksi coworking-tiloista löytyy pieniä toimistoja, joihin mahtuu 2-15 ihmistä heille, jotka kaipaavat tiimilleen omaa tilaa.

Freelancereiden, start-uppien ja pienyritysten lisäksi coworking sopii suurille yrityksille, jotka kaipaavat satelliittitoimistoa työntekijöilleen. Pääkonttorin sijaitessa kaukana tai eri kaupungissa coworking on luova paikka viettää etäpäivää tai tavata asiakkaita!

Wonderland tarjoaa persoonallisen, mutta ammattimaisen satelliittitoimiston työntekijöille, jotka haluavat työskennellä muualla kuin pääkonttorilla tai järjestää asiakastapaamisia eri sijainneissa.

Meiltä löytyy myös virtuaalijäsenyys heille, jotka tarvitsevat osoitteen toimistolleen, mutta eivät fyysistä toimistotilaa päivittäisellä tasolla.

Wonderlandin kokoustilat ovat avoimia kaikille ja jäsenet saavat tuntuvan alennuksen vuokrista. Neuvotteluhuoneet on suunniteltu inspiroimaan ja toimimaan kahdessa käyttötarkoituksessa yhdessä valittujen kumppaneiden kanssa – miten olisi pingispeli, ginimaistelu tai karaoketurnaus kokouksen päätteeksi?

Meillä on myös in-house ravintoloita, jotka tarjoavat aamupalan, lounaan ja cateringin kokouksille ja tapahtumille. Palvelumme eri sijainneissa eroaa hieman, löydät tarkemmat tiedot jokaisen sijainnin omalta sivulta.

Vallila

Wonderland Vallilan sijainti kehittyvällä ja urbaanilla Konepaja-alueella tekee siitä kätevän työkeitaan kaupungin sykkeessä.

Vallilan toimipisteestämme löydät coworking-työtiloja, neuvotteluhuoneita, Alice-ravintolan ja pieniä toimistoja kahdessa eri kerroksessa. Voit ilmoittautua aulassa jos vierailet päiväpassilla, jäsenillämme on 24/7 pääsy tiloihin.

Ilmakuva Konepajan alueesta Vallilassa

Leppävaara

Wonderland Leppävaara sijaitsee WELL-sertifioidussa Säterinportti toimistokampuksessa Espoossa.

Leppävaaran coworking-tilaamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Säterinportti on helposti saavutettavissa autolla, pyörällä tai julkisella liikenteellä kaikista ilmansuunnista! Wonderland rakentuu avoimesta coworking-työtilasta, loungealueista, pienistä toimistoista ja keittiöstä. Kiinteistöstä löytyy lisäksi kaksi lounasravintolaa, kuntosali, neuvotteluhuoneita ja pysäköintihalli, joten löydät kaiken tarvittavan saman katon alta.

Säterinportin kiinteistö.

Liity jäseneksi

Jäsenyydet

Kuvituskuva, Wonderland-kortti.

WO kortti

Voimassa koko kalenterivuoden ja uusitaan automaattisesti kauden lopussa

285€*/vuosi

Arvo 1200€

Kuvituskuva, jossa yhden kerran pääsylippu.

Päiväpassit

11 x päiväpassi 180€*
50 x Päiväpassi 650€*
100 x Päiväpassi 900€*

18€*

Kuvituskuva, 10 kerran pääsylippu

Päiväpassi + lounas

Sisällytä lounas vierailuihisi

263€*

Säästä jopa 15%

Kuvituskuva työtuolista.

Virtuaalinen toimisto

Yrityksesi osoite Wonderlandissa

69 - 99€*

Virtuaalitoimisto PLUS 99€*

Kuvituskuva useammasta työpöydästä.

Joustava

Pöytäpaikka avoimessa coworking-tilassa, valitse paikkasi päivittäin

229€*

Kuvituskuva pöytäpaikasta.

Tiimihuone

Oma toimistosi coworking-yhteisön sisällä

690€*

Kuvituskuva, Wonderland-kortti.

WO kortti

Voimassa koko kalenterivuoden ja uusitaan automaattisesti kauden lopussa

263€*/vuosi

Arvo 903€

Kuvituskuva, jossa yhden kerran pääsylippu.

Päiväpassit

11 x päiväpassi 145€*
50 x Päiväpassi 500€*
100 x Päiväpassi 750€*

14,50€*

Kuvituskuva, 10 kerran pääsylippu

Päiväpassi + lounas

Sisällytä lounas vierailuihisi

205€*

Säästä jopa 15%

Kuvituskuva työtuolista.

Virtuaalinen toimisto

Yrityksesi osoite Wonderlandissa

50€*

Virtuaalitoimisto PLUS 80€*

Kuvituskuva useammasta työpöydästä.

Joustava

Pöytäpaikka avoimessa coworking-tilassa, valitse paikkasi päivittäin

219€*

Kuvituskuva pöytäpaikasta.

Tiimihuone

Oma toimistosi coworking-yhteisön sisällä

990€*

Jäsenyyden hyödyt

Äänieristetyt puhelinkopit

Suihkut ja pukuhuoneet

IT-tuki

Tulostuspalvelut

Keittiö

Päivittäinen siivous

Wonderlandin lehdet

Kahvia ja laaja teevalikoima

Lokeroiden käyttö

Waffle Wednesdays

Ole yhteydessä, jos tarvitset apua
sopivan jäsenyyden valitsemisessa!

Kuvituskuva, jossa teksti Hello.
Kuvituskuva, jossa yhden kerran pääsylippu.

Saat ilmaisen päiväpassin

liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi!

Ilmaisella päiväpassilla voit testata coworking-tilojamme yhden päivän ajan ja tunnustella toimiiko yhteisömme sinulle. Lataa päiväpassi tilaamalla uutiskirjeemme ja ilmesty paikan päälle minä tahansa arkipäivänä!

Sijainti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

FAQ

Wonderland on urbaani coworking-tila Vallilassa. Täynnä upeita tyyppejä, sekä ihmeitä tietysti, niin kuin nimestä voi arvata.

Sitä, että ihmiset jotka työskentelevät eri yrityksille tai freelancereina jakavat yhteisen työtilan. Wonderlandista on mahdollista vuokrata oma toimistohuone, tai voit työskennellä Flex-paikalla, jolloin voit valita itse oman istumapaikkasi.

Wonderland on enemmänkin yhteisö. Kehittelemme jäsenillemme aktiviteetteja ja yhteistä puuhaa. Ihmiset tuntevat toisensa, vaikka eivät varsinaisesti työskentele yhdessä.

Jäsenyyteen kuuluu äänieristetyt puhelinkopit, suihkut ja pukuhuoneet, IT-tuki, tulostuspalvelut, keittiö, päivittäinen siivous, Wonderlandin lehdet, kahvia ja laaja teevalikoima, lokeroiden käyttö, Waffle Wednesdayt, jooga, after work perjantaisin ja aamupala maanantaisin.

Voit laittaa hakemuksen nettisivujemme kautta, sähköpostia hello@wonderlandwork.fi, soittaa meille numeroon +358400803533, tai tulla käymään suoraan paikan päällä.

Tapahtumasarja, joka järjestetään aina muutaman kerran kuukaudessa. Puhujat ja aiheet ovat ajankohtaisia, mutta vaihtelevat laidasta laitaan. Niissä käsitellään mm. hyvinvointia, markkinointia ja nykyajan muuttuvaa työympäristöä. Niin kuin nimestä voi päätellä, puolen tunnin puheen jälkeen syödään vohveleita. Ne ovat todella hyviä, vaikka itse sanommekin…

Auton voi jättää esimerkiksi Aleksis Kiven kadun kadunvarsipaikoille. Pyörän saat jätettyä parkkihallin pyöräparkkiin tai talon eteen omalla lukolla kiinni.

TOTTA KAI! Me rakastamme koiria Wonderlandissa. Ja laamoja. Oikeastaan kaikkia eläimiä. Kaikki karvaiset kaverit ovat tervetulleita!

Totta kai. Rakennuksen aula on auki ma-pe klo. 7:45-16:15, jolloin voimme tehdä sinulle kulkukortin ja esitellä tilat.

Valitse sijainti(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.