Waffle Wednesday: Avain kasvuun ja kestävyyteen ekosysteemikumppanuuksissa.

Waffle Wednesday: Unlocking growth and resilience through ecosystem partnerships
Event date: 06.maalis.2024 – 08:45
Event location: Wonderland Vallila, Konepajankuja 1, 00510 Helsinki

Mariam Shodeindella on yli vuosikymmenen kokemus yritysten strategisessa ja operatiivisessa johdossa sekä erilaisissa strategisissa, operatiivisissa ja kasvurooleissa startup ja scaleup ympäristöissä. Hänen viimeisin roolinsa oli operatiivinen johtaja Editech startup, Claned Group Oy:ssä. Tällä hetkellä hän on toimitusjohtaja Thindo Oy:llä, vasta perustetussa yrityksessä, joka erikoistuu strategisiin ja operatiivisiin palveluihin B2B kasvuyrityksille.

Thindo Oy keskittyy auttamaan B2B kasvuyrityksiä tunnistamaan tulolähteet ja vahvistamaan yrityksen vastustuskykyä. He erikoistuvat uniikkien kasvuekosysteemien suunnitteluun sekä toteuttamiseen hyödyntäen yhteistöitä, korostamalla asiakaskokemusta ja edistämällä työntekijöiden kehitysmahdollisuuksia. Yrityksen palvelut vaihtelevat yhteiskehittämisestä ja kumppanuusstrategioista kasvualoitteiden hankintaan sekä toteuttamiseen. Thindo Oy tarjoaa myös operatiivista tukea ja tiimin kehitystyötä.

Avain kasvuun ja kestävyyteen ekosysteemikumppanuuksissa.

Kun harkitset kasvuekosysteemin rakentamista yritykseesi, on välttämätöntä keskittyä kolmeen pääryhmään: asiakkaasi, sisäinen tiimisi ja luotetut ulkoiset kumppanit, joilla on vaikutus asiakkaittesi ostokäyttäytymiseen.

Priorisoimalla edellä mainitut avain sidosryhmät ja aktiivisesti tekemällä strategioita, heidän odotustensa täyttämiseksi, yritykset voivat saavuttaa kestävää ja aitoa lisäarvoa tuottavaa kasvua.

Kohokohdat:

• Perinteiset lähteet kasvulle ovat muuttumassa entistä haavoittuvaisemmaksi

• Ekosysteemit todistavat olevansa vahvimpia ja kestävimpiä keinoja yrityksen kasvuun

• Tehokkaat kumppanuudet eivät vain lisää kasvua vaan korostavat myös yrityksen vastustuskykyä ja edistävät asiakasuskollisuutta

• Monet yritykset kamppailevat kumppanuuksien kohdalla vääristyneiden arvojen tai puutteellisten taitojen vuoksi

• Ekosysteemipohjaisten mallien menestyksestä huolimatta, monet yritykset eivät ole onnistuneet ottamaan niitä käyttöön, vaikka ne hallitsevat maailmanlaajuisten yritysten huippuja.

• Top 10 ohjelmistopalveluyritystä, kuten Salesforce, Microsoft ja Zoom menestyvät ekosysteemin tuella.

• Vaikka et olisi yksi suurimmista yrityksistä, voit silti saavuttaa arvoa lisäävää sitkeää kasvua hyödyntäen tehokkaasti jo olemassa olevia resursseja.

• Tämä lähestymistapa sopii yrityksille, joilla on selkeät arvot, vahva visio ja kestävyyttä.

Miksi osallistua?

Selvitä miten kollektiivista voimaa voidaan hyödyntää saavuttaakseen kilpailuetua.

Osallistu keskusteluun, jonka tavoitteena on tarkentaa strategioita saavuttaaksesi kasvua ja määräävän markkina-aseman rakentavan palautteen ja keskustelun avulla.

 

Tapahtuma pidetään englanniksi.

Autathan meitä järjestämään turvallisen tapahtuman noudattamalla näitä ohjeita:

  • Saavu tapahtumaan paikalle täysin terveenä ja oireettomana.
  • Halutessasi voit myös pitää maskia.
  • Muista pitää turvaväli muiden osallistujien kesken sekä huolehdi käsien huolellisesta desifioinnista.