Virtuaalitoimisto Wonderlandissa?

Mikä ihmeen virtuaalitoimisto? Kun internetistä etsii termillä virtuaalitoimisto, tuloksia löytyy tuhansia ja palvelu näyttää olevan haluttu mutta mikä virtuaalitoimisto sitten oikein on? Se on maailmalla jo suosiota saavuttanut konsepti, joka tarjoaa asiakkaalleen virtuaalisen liiketoimintaosoitteen sekä usein erinäisiä palveluita ja alennuksia. Suomeen tämä on myös kantautunut hyvällä vauhdilla, jonka seurauksena yhä useampi yritys tarjoaa virtuaalitoimistopaketteja asiakkailleen. Mitä nämä paketit sitten tarkemmin pitävät sisällään?

Useimpiin virtuaalitoimistopaketteihin kuuluu liiketoimintaosoite, postipalvelut sekä erinäiset kokoustilamahdollisuudet alennushintaan. Olit sitten freelancer, pienyrittäjä tai startup-yritys ilman liiketiloja, palvelu mahdollistaa sinulle ammattimaisen osoitteen hyvällä sijainnilla samalla pitäen yleiskulut alhaalla, koska sinun ei tarvitse vuokrata ja hoitaa varsinaista toimistoa. Mikäli sinä et siis tarvitse kuin satunnaista kokoustilaa, virtuaalitoimisto on täydellinen keino hyödyntää toimiston edut kotoa käsin ilman turhia yleiskulujen nousua. Edustavalla liiketoimintaosoitteella luot ammattimaisen kuvan yrityksestäsi, eikä sinun tarvitse luovuttaa kotiosoitettasi ympäri verkkoa.

Me Wonderlandissa tarjoamme virtuaalitoimistoa, johon kuuluu liiketoimintaosoite Helsingin Vallilasta, erinäiset postipalvelut kuten postin vastaanotto ja edelleenlähetys skannausmahdollisuudella sekä alehintaiset päiväpassit ja kokoustilat co-working tiloistamme. Postipalvelumme yksinkertaistavat yrityksesi arkea ja saat postit aina nopeasti sähköpostiisi. Tämä mahdollistaa postien jakelun yrityksen jäsenien kesken nopeasti ja vaivattomasti.

Tarpeesi mukaan meiltä löydät myös modernit kokoustilat tarvikkeineen aina kahden hengen huoneista, 60 hengen tiloihin. Näin varmistat, että sinulta löytyy aina ammattimaiset kokousolosuhteet, eikä kokouksia tarvitse järjestää kahvilassa tai kotona. Virtuaalitoimistopakettiimme kuuluu myös alennushinta päiväpassista co-working tiloihimme, mikäli haluat kokeilla tilojamme tai järjestää vaikkapa tiimipäivän yrityksesi jäsenien kesken. Tiloistamme löydät Alice Italian ravintolan, joka tarjoilee ruokaa aamiaisesta aina illalliseen asti, ilmaiset kahvit koko päiväksi sekä inspiroivat työtilat sinulle ja yrityksellesi.

Lue lisää virtuaalitoimistosta sekä muista jäsenyyksistämme tästä.