Wonderland Waffle Wednesday. Miksi koodaus on sinua – ja kaikkia muita – varten

Event date: 11.touko.2022 – 09:10
Event location: Wonderland Vallila
  • Onko koodaus tarkoitettu vain fiksuille?
  • Täytyykö olla hyvä matikassa, että pystyy kirjoittamaan koodeja?
  • Onko koodaus tarkoitettu vain miehille? Ja mikä oikeastaan on koodi?

Tämän puheen aikana käymme läpi koodauksen myyttejä ja vaaroja liittyen ohjelmoimiseen ja itse koodaukseen. Kerromme myös, miksi koodaus on kaikille tarkoitettu supervoima.

Tämä aihe on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ohjelmoimisesta ja pohtivat, että olisiko koodaus heidän juttunsa. Annamme pikakurssin siitä, mitä ohjelmointi oikein on, millaisia rooleja siihen sisältyy ja mitä kaikkea koodeilla voi tehdä. Lisäksi annamme parhaimmat vinkit aloittamiseen. Matilda kertoo oman tarinansa siitä, kuinka hän vaihtoi ammattia ruotsalaisesta esikouluopettajasta ohjelmointiin erään koodaus- ja ohjelmointikyselytunnin jälkeen.

Tapaat Matildan ja Rebecan Technigolta. Technigo on.ruotsalainen naislähtöinen 22 viikkoa kestävä koodaus ja UX-koulutusohjelma, joka auttaa vuosittain satoja ihmisiä alanvaihdoissa. 80% leirille osallistujista on naisia.

Noin kaksi vuotta sitten Matilda päätti, että on aika muuttua. Hänen taustansa löytyy lapsien kanssa työskentelystä, ja hän halusi tehdä kokonaisen elämänmuutoksen ja aloittaa ohjelmoijana – ilman minkäänlaista kokemusta koodeista.  Hän osallistui Technigon Boot koulutusohjelmaan ja nykyään hän työskentelee frontend-kehittäjänä ja opettaa koodauksen taitoa monille ihmisille.

Technigossa olemme ylpeitä siitä, että saamme tehdä teknologia- ja ohjelmointia muille helposti lähestyttäväksi, hauskaksi ja sosiaaliseksi tavaksi. Me olemme naislähtöinen etäkoulutusohjelma, jossa naisista yli 80% osallistujistamme on naisia. Joka vuosi autamme satoja ihmisiä alanvaihdossa, ja autamme heitä aloittamaan työt tekniikan parissa 95% todennäköisyydellä. Meidän toimistomme sijaitsee Ruotsissa, mutta opastamme ihmisiä kaikkialla Skandinaviassa.

Haluatko tietää lisää? Klikkaa osoitteeseen: technigo.io

Seuraa meitä Instagramissa  @heytechnigo

Tai ota yhteyttä kysymysten ilmaantuessa hello@technigo.io  Kysy rohkeasti!

Tämä tapahtuma tullaan järjestämään englanniksi.

Auta meitä järjestämään turvallinen tapahtuma huolehtimalla seuraavista ohjeista:

-Tulethan paikalle vain 100% terveenä ja oireettomana

-Jos haluat käyttää maskia, se on ehdottomasti ok!

-Muista pitää turvallinen etäisyys muihin osallistujiin ja noudattaa huolellista käsihygieniaa.