Wonderland Waffle Wednesday. Kuinka rakentaa menestynyt pienyritys suppean, mutta tehokkaan sähköpostilistan avulla?

Eman Ismail
Event date: 08.maalis.2023 – 08:45
Event location: Wonderland Leppävaara. Linnoitustie 6, 02600 Espoo

Tämän kertaisessa Waffle Wednesdayssä Eman Ismail kertoo, miten hän muutti pienen sähköpostilistansa tehokkaaksi, kontakteja luovaksi sekä tuottavaksi myyntityökaluksi. Sähköpostilistalla ei tarvitse olla tuhansia tilaajia, vaan tehokasta myyntiä voi tehdä myös pienemmällä tilaajamäärällä.

”Jos olet pienyrittäjä, tuhansien uutiskirjeen tilaajien hankkiminen voi tuntua ainoalta tavalta rakentaa kannattava ja tehokas sähköpostilista. Mutta entä jos se ei olekaan ainoa tapa?

Entä jos voisit lisätä kymmenien tuhansia vuotuisiin tuloihisi vain 500 tilaajan sähköpostilistalla?

Tiedän että se on mahdollista, koska tein sen itse”

Kuka:

Kun haluat ansaita sähköpostilistan avulla, Eman Ismail on henkilö johon kannattaa ottaa yhteyttä. Eman Copy Co:n konversiostrategina ja copywriterina hän auttaa verkkoyritysten omistajia ja verkkokauppabrändejä nostamaan konversioitaan, kasvattamaan myyntiään ja muuttamaan seuraajat faneiksi.

Hän on työskennellyt muun muassa Being Bossin Emily Thompsonin, Copyhackersin Joanna Wieben, Hot Copy Podcastin Belinda Weaverin ja Interactin (tietokilpailualusta) kanssa. Ennen Eman Copy Co:n perustamista Eman johti kansainvälisen hyväntekeväisyysjärjestön viestintäosastoa. Vuonna 2018 hän päätti irtisanoutua ja perustaa oman copywriting-yrityksen. Yrittäjäksi ryhtyminen on tarjonnut Emanille mahdollisuuden parempaan kalenterin hallintaan, lisätienesteihin sekä ajan viettoon perheensä ja pienen poikansa kanssa..

Jos Eman ei kirjoita konversiokykyisiä sähköposteja asiakkaille tai pidä workshoppeja, hän haastaa yrittäjät jakamaan suurimmat liiketoimintavirheensä podcastissaan: Mistakes That Made Me.

Seuraa:

Instagram: https: @emancopyco

Podcast: Mistakes That Made Me

Website: Eman Copy Co. website

Info:

Tämä tapahtuma tullaan järjestämään englanniksi.

Wonderland Leppävaara. Linnoitustie 6, 02600 Espoo

Auta meitä järjestämään turvallinen tapahtuma huolehtimalla seuraavista ohjeista:

  • Tulethan paikalle vain 100% terveenä ja oireettomana
  • Jos haluat käyttää maskia, se on ehdottomasti ok!
  • Muista pitää turvallinen etäisyys muihin osallistujiin ja noudattaa huolellista käsihygieniaa.