WONDERLAND LEPPÄVAARA – UUSI COWORKING-TILA JA LUOVA YHTEISÖ ESPOOSSA

Wonderland Work avaa uuden coworking-tilan Espoon Leppävaaraan ELOKUUSSA 2021! 700 neliön coworking-tila avautuu hyvinvointiin panostavaan toimistokompleksi Säterinporttiin. Urbaanien työtilojen lisäksi löydät Wonderland Leppävaarasta erikokoisia toimistoja, keittiön ja lounge-tiloja. Lisäksi rakennuksessa on kaksi lounasravintolaa, kuntosali ja runsaasti neuvotteluhuoneita. Kaikki – ja enemmän – mitä voisit työpaikalta toivoa! 

Espoon coworking-tilaan myydään jäsenyyksiä samaan tyyliin, kuin Vallilassa. Voit valita freelancerina tai etätyöläisenä joustavan työpisteen yhteiskäyttötiloista, startupina oman pienen toimiston tai suuryrityksenä bisnesjäsenyyden, jota työntekijäsi voivat kierrättää. Wonderland Leppävaara tarjoaa luovan toimistotilan lisäksi paljon tuttuja jäsenetuja, kuten ilmaiset pienpaahtimokahvit ja yhteisölliset aamupalat ja afterworkit. Espoossa järjestetään myös bisnestapahtumia, kuten Waffle Wednesdayt!

Päiväksi Espoon coworking-tilaan pääsee työskentelemään 14,50€, kuukaudeksi 219€. Erillisiä toimistoja tilan sisältä löytyy 17 kappaletta, näiden hinnat alkavat 790€ / kk. Edellä mainittujen lisäksi Wonderland tarjoaa muitakin jäsenyyksiä.

Kaipaatko uutta työtilaa Espoosta esimerkiksi helpottamaan elämää etätyöskentelyn keskellä? Kysy Early Bird –tarjousta osoitteesta espoo@wonderlandwork.fi, räätälöimme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Wonderland Leppävaaralla tulee olemaan oma design identiteetti, mutta jos Wonderlandin yhteisö ei ole sinulle entuudestaan tuttu, piipahda Vallilan sijainnissamme! Kerromme sinulle mieluusti lisää meistä ja tutustumme tarpeisiisi.

Be your own rockstar!