Miten palkittu tiimi rakentaa vastuullisuutta sisältä käsin?
Tule mukaan nauttimaan vohveleista ja uusista näkökulmista, kun Miia Pirttijärvi tulee kertomaan Soupster Familyn palkitun Green Advisory Boardin (GAB) tarinan.
Soupsterin Green Advisory Board on työntekijöistä koostuva vastuullisuuskomitea, jonka tavoitteena on kehittää konsernin kestävän kehityksen käytäntöjä työntekijälähtöisesti.
Tämä työntekijävetoinen tiimi kokoontuu kuukausittain ratkaisemaan aitoja vastuullisuushaasteita ja muuttamaan kentältä nousseet ideat konkreettisiksi teoiksi. Kuule, miten GAB:sta on kasvanut vaikuttava työkalu sitouttamiseen, innovaatioihin ja todelliseen vaikuttavuuteen, sekä kuinka se on myös saanut ansaittua tunnustusta.
Täydellinen tilaisuus kaikille, jotka haluavat kehittää merkityksellisiä, työntekijävetoisia vastuullisuusohjelmia.
-Miten Soupster Family kehitti Green Advisory Boardin
-Mitkä ovat työntekijävetoisen vastuullisuustyön hyödyt ja haasteet
-Kuinka päästä alkuun omassa organisaatiossa
GAB palkittiin äskettäin vuoden innovaationa ravintola-alan Pro-gaalassa 2025.
Miia Pirttijärvi toimii Soupster Familyn myynti- ja markkinointijohtajana sekä konsernin johtoryhmän jäsenenä. Hän on ollut keskeisessä roolissa Green Advisory Board -konseptin kehittämisessä osana MBA-opinnäytetyötään ja toimii myös aktiivisena jäsenenä nykyisessä GAB-tiimissä.
Tarjolla tuoreita vohveleita, uusia näkökulmia ja mahdollisuus verkostoitua.
Tilaisuus pidetään englanniksi Wonderland Vallilassa.