ONKO KESÄLLÄ KOTOA TYÖSKENTELY TUKALAA?

Koronapandemian vuoksi viimeiset 1,5 vuotta ovat kuluneet monilla etätöissä, eikä kesä ole poikkeus. Kesällä etätöitä tehdään normaaliolosuhteissakin enemmän – osa ihmisistä työskentelee mökiltä käsin, toiset taas haluavat säästää työmatkoissa ja nauttia auringosta omalla parvekkeella.

Kotoa käsin työskentely tuo mukanaan myös omat haasteensa. Kauniilla kesäkeleillä elohopea voi sisätiloissa kivuta korkealle, eivätkä perusluokan tuulettimet tuo tarpeeksi helpotusta. Kesälomaa viettävät lapset vaativat huomiota, eivätkä olosuhteet ole otolliset keskittymiselle. Lounaan kokkaaminen kuuman hellan ääressä ei houkuttele, eikä eineksiä jaksaisi syödä joka päivä.

Etätöitä voi tehdä kuitenkin muualtakin, kuin kotoa! Wonderlandin coworking-tilat Vallilan Konepajalle ovat auki läpi kesän. Täysin ilmastoitu toimistotalo tarjoaa runsaasti rauhallista työskentelytilaa, puhelinkoppeja, kokoustiloja ja lounasravintolan, joka on auki joka arkipäivä. Perjantaisin jäsenet kokoontuvat aurinkoiselle terassille afterworkeille! Hyödynnä Wonderland Workin kesätarjous ja päivitä kesän työskentelyolosuhteesi. Wonderlandin kesäpassilla saat 10 päiväpassia työskentelytiloihin + 10 lounasta Alice –ravintolassa hintaan 162,90€ (alv. 0), 202€ (sis. alv). Kesäpasseissa on rajoitettu saatavuus, osta omasi täältä: http://bit.ly/WOSummerPass