Löydä työrytmisi ja pysy produktiivisena läpi kesän.

Wonderland kesäpassi

Hankaluuksia kotona työskentelyssä kesällä? Löydä työrytmisi ja pysy produktiivisena läpi kesän Wonderlandin Kesäpassilla.

Etätyöskentely kesällä voi olla hankalaa, joustavien aikataulujen sekä lomalla olevien lapsien johdosta. Lisäksi päivittäisen lounaan tekeminen voi olla aikaa vievää ja mikroaterioiden syömisestä saattaa tulla yksitoikkoista.

Onneksi etätyöskentelijöille, jotka haluavat kuumuutta ja kodin häiriötekijöitä pakoon on vaihtoehtoja. Esimerkiksi Wonderlandin coworking-tilat Vallilan Konepajalla ja Espoon Leppävaarassa ovat auki läpi kesän. Täysin ilmastoidussa toimistorakennuksessa tarjontaan kuuluvat puhelinkopit, rajaton kahvi ja kokoustilat. Plussana lounasravintolat Alice Vallilassa ja Dylan Lepuski Leppävaarassa ovat avoinna jokaisena arkipäivänä. Maanantaisin ja perjantaisin jäsenet kokoontuvat aamiaiselle tai afterworkeille.

Wonderland kesäpassi – erikoistarjous on -15 % normaalista hinnasta sisältäen 10 päivää coworking-tilassa sekä 10 lounasta Alicessa tai Dylan Lepuskissa.

Wonderland Coworking Summerpass.

 

Kesäpassi tarjoaa joustavan vaihtoehdon perinteisiin työoloihin, antaen mahdollisuuden etätyöskentelijöille kuumuudelta ja häiriötekijöiltä pakenemiseen ja tuottoisan työympäristön säilyttämiseen. Lisäksi se on upea mahdollisuus tutustua Wonderlandin jäseniin ja laajentaa verkostoasi.

Huolimatta siitä, missä työskentelet tänä kesänä, tässä muutamia vinkkejä tuottoisaan työskentelyyn.

Aamurutiini, joka lisää tehokkuutta kotona työskennellessäsi.

Aamurutiinin lisääminen auttaa määrittelemään päivän kulun ja lisää tuotteliaisuutta etätyöskentelyyn.

 • Yksi toimiva strategia on herätä samaan aikaan joka aamu, myös viikonloppuisin. Näin edesautat kehosi luonnollisen uni-valverytmin tasapainossa pitämistä.
 • Lisäksi on hyvä välttää sähköpostien sekä sosiaalisen median avaamista heti ensimmäisenä aamulla. Sen sijaan harkitse päivän aloittamista terveellisellä aamupalalla, meditoinnilla tai urheilulla. Tämä auttaa nostamaan energiatasoja sekä lisää keskittymistä päivän aikana.
 • Opi täydellisestä aamurutiinista lukemalla esimerkiksi Amy Schmittauer Landinon ”Good Morning, Good Life” -kirja.

 

Mitkä ovat toimivia strategioita häiriötekijöiden hallitsemiseen työskennellessä etänä kesällä?

Kotona työskentely kesäkuukausien aikana voi olla haastavaa lisääntyneiden häiriötekijöiden takia.

 • Yksi toimiva tapa on luoda nimetty työtila, joka on vapaa häiriötekijöistä.
 • Lisäksi kannattaa luoda aikataulu, josta pitää kiinni. Tämä auttaa luomaan rajan työn ja vapaa-ajan välille.
 • Taukojen pitäminen päivän aikana auttaa keskittymisen lisäämisessä ja häiriötekijöiden minimoimisessa.
 • Käytä taustaääniä: valkoinen kohina tai rauhoittava taustamusiikki auttaa vaimentamaan häiritsevän taustamelun. Harkitse esimerkiksi kesäisten luontoäänien soittamista varmistaaksesi mukavan ja keskittymistä ylläpitävän työympäristön.
 • Varmista, että perheesi ja ystäväsi tietävät työskentelyaikasi, minimoidaksesi työpäivän keskeytykset.

 

 

Vinkkejä motivaation ylläpitämiseen hyvällä säällä, kun on työskenneltävä sisätiloissa?

Motivoituneena pysyminen kesäkuukausina voi olla vaikeaa, etenkin hyvällä säällä.

 • Yksi toimiva tapa on valita tietty työtila, joka on vapaa häiriötekijöistä ja on hyvin valaistu. On hyödyllistä myös sisustaa työpiste inspiroivalla taiteella tai kasveilla. Näin luot itsellesi positiivisen ja motivoivan työympäristön.
 • Suunnittele hauskoja taukoja: järjestä aikaa kesäaktiviteeteille, jotta sinulla on jotain mukavaa odotettavaa motivoimassa.
 • Muista nesteytys ja ravinto. Pidä vesipullo pöydälläsi, jotta pysyt nesteytettynä sekä terveellisiä välipaloja, jotta energiatasosi pysyvät hyvänä.
 • Pidä yllä yhteyksiäsi: järjestä aikaa virtuaalisille kahvitauoille tai kuulumisten vaihteluille kollegojesi kanssa, pitääksesi yllä yhteyksiä ja välttääksesi monotonisuutta päivissä. Pidä säännöllisiä tapaamisia tiimisi kanssa.

Työskentely kesällä voi olla niin inspiroivaa kuin tehokastakin. Luo itsellesi täydellinen kotitoimisto tai käytä coworking-passeja Espoossa tai Helsingissä löytääksesi työrytmisi ja nauttiaksesi stressittömästä kesästä.

 

Iloista kesää ja työskentelyä!