Freelancer perjantai Wonderland Leppävaarassa

Freelancer friday at wonderland Leppävaara
Event location: Wonderland Leppävaara

Liity seuraamme lokakuun ja marraskuun jokaisena perjantaina. Järjestämme ”Freelancer perjantain” Wonderland Leppävaaran coworking- tilassa.

Päivämäärä: Lokakuun ja marraskuun joka perjantai

Aika: klo 9.00 – 16.00

Mitä odottaa:

👥 Ilmainen coworking: Koe koko päivä coworking-tilassamme! Hyödynnä vilkasta työtilaamme ottamalla mukaasi projektit, ideat ja luovan mielen.

🏢 Opastetut kierrokset: Tutustu moderniin ja inspiroivaan coworking-ympäristöömme jäsentemme ja tiimimme opastamilla kierroksilla. Näin löydät tilamme ainutlaatuiset mukavuudet.

☕ Ilmainen kahvi ja tee: Pysy virkeänä koko päivän juomalla ilmaista kahvia ja teetä viihtyisissä tiloissamme.

📶 Nopea WiFi: Nauti työskentelystä ilman keskeytyksiä nopean internet-yhteyden ansiosta.

📞 Puhelinkopit: Tarvitseeko sinun soittaa yksityinen puhelu tai kaipaatko hiljaista tilaa keskittymistä varten? Täällä käytössäsi ovat myös puhelinkopit.

🤝 Verkostoitumismahdollisuudet: Luo yhteyksiä freelancerien kanssa, jaa ideoitasi ja voit mahdollisesti löytää tulevia yhteistyökumppaneita. Päivän päätteeksi voit jäädä tutustumaan ja verkostoitumaan Wonderlandin afterworkeille.

Miksi osallistua: Freelancer perjantai tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea, mitä coworking-tilamme voi tarjota. Riippumatta siitä, oletko yksinyrittäjä, luova freelancer tai etätyöntekijä, meiltä löydät ympäristön, joka tukee ammatillista polkuasi.

Älä jää paitsi tilaisuudestasi kokea coworking-tilaamme ensimmäisenä, nauttia mukavuuksistamme ja viettää päiväsi samanhenkisten ammattilaisten yhteisössä. Oletko etsimässä uutta työtilaa vai haluatko vain laajentaa verkostoasi? Freelancer perjantait ovat täydellinen paikka aloittaa.

Miten voit liittyä mukaan: Ilmoittautuminen on ILMAINEN! Tarvitset mukaasi vain kannettavan tietokoneen ja iloisen mielen. Löydät tiimimme paikanpäältä toivottamassa sinut tervetulleeksi ja varmistamassa, että sinulla on mukava ja tuottoisa päivä. Merkkaa kalenteriisi tämän lokakuun ja marraskuun perjantait ”Freelancer perjantaiksi” Leppävaaran Wonderlandissa.

Odotamme innolla tapaamistasi inspiroivassa työtilassamme! Jos sinulle herää kysymyksiä, ota meihin yhteyttä osoitteessa hello@wonderlandwork.fi

Tehdään yhteistyötä ja luodaan yhdessä!