COWORKING PÄHKINÄNKUORESSA

Wonderland work-eat-drink on luovan työn ehdoilla suunniteltu uusi coworking -tila Helsingissä. Hieno sana sille, että asiat voi tehdä fiksummin.

Wonderland Work Helsinki ei ole pelkkä toimitila tai toimistohotelli, vaan pikemmin yhteisö, jonka jäsenyys auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Haluat sitten tuottaa kulttuurisisältöä, suunnitella uuden jäänmurtajan, luoda yritykselle graafisen ilmeen tai innovoida pankkikonseptia, Wonderland on suunniteltu kaiken tämän mahdollistamiseksi.

Noin 300 jäsenen tila sijaitsee Vallilan Konepaja -alueella. Se koostuu toisiinsa sulautuvista coworking-tiloista, kahvila-ravintolasta, flex-työtiloista, loungeista ja tiimihuoneista. Tilassa on myös tusinan verran Creative Studioita, joita entisessä maailmassa kutsuttiin neukkareiksi. Ne poikkeavat normineukkareista siinä, että niiden sisustus ja varustelu vaihtelevat pingishuoneesta leffateatteriin ja kauppoihin, kuitenkin taipuen myös – ja ennen kaikkea – juuri sinun palaverisi luovaksi näyttämöksi, joka antaa kipinöitä ideoinnille.

Kaupunkikulttuurin, start up-asenteen ja luovuuden varaan nousevan Wonderlandin takana on joukko tunnettuja helsinkiläisiä yrittäjiä ravintoloiden, median, elokuvan, markkinoinnin ja kansainvälisen liiketoiminnan aloilta.

 

Wonderland Work ja Alice Italian avasivat ovensa elokuussa 2018. Tervetuloa tutustumaan yhteisöön!

Wonderland - Coworking
Wonderland - Coworking
Wonderland - Coworking
Wonderland - Coworking
Wonderland - Coworking
Wonderland - Coworking

Ensimmäinen kerros

Toinen kerros