COWORKING PÄHKINÄNKUORESSA

Wonderland Work on Vallilan Konepajalla sijaitseva coworking-tilan, ravintolan, neuvotteluhuoneiden ja tapahtumatilan yhdistelmä.
Kaikki, mitä voisit töissä tai niiden yhteydessä tarvita saman katon alla!

Wonderland Work Helsinki ei ole pelkkä toimitila tai toimistohotelli, vaan pikemmin yhteisö, jonka jäsenyys auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Etsitkö uusia asiakkaita, yhteistyökumppania tai alihankkijaa esimerkiksi nettisivujen tekoon? Wonderlandissa pääset verkostoitumaan ja löydät uusia kollegoja läpi toimialarajojen. Tule tutustumaan meihin ja yhteisöömme kahvikupin äärellä, voit piipahtaa paikalle 8.00-16.30 välillä minä tahansa arkipäivänä! Wonderland on täynnä itsensä näköisiä, työhönsä intohimoisesti suhtautuvia erilaisia ihmisiä – toivotamme tervetulleeksi kaikki.
Tutustu Wonderlandin someihin Instagramissa ja Facebookissa!

Coworking-tiloista löytyy useita eri vaihtoehtoja työtiloiksi. Jos olet freelancer tai yhden hengen yritys, voit vuokrata kiinteän tai vaihtuvan pöytäpaikan yhteisistä tiloista. Niiden lisäksi coworking-tiloista löytyy pieniä toimistoja, joihin mahtuu 2-10 ihmistä heille, jotka kaipaavat tiimilleen omaa tilaa. Freelancereiden, start-uppien ja pienyritysten lisäksi coworking sopii suurille yrityksille, jotka kaipaavat satelliittitoimistoa työntekijöilleen. Pääkonttorin sijaitessa kaukana tai eri kaupungissa coworking on luova paikka viettää etäpäivää tai tavata asiakkaita!

Jäsenyydet sisältävät mm. 24/7 pääsyn työtiloihin, alennuksen ravintolapalveluista ja kokoustiloista ja ilmaisen kahvin! Katso kaikki jäsenedut tästä. Myös kaikki Wonderlandin tapahtumat Waffle Wednesday-seminaareista viikoittaiseen joogaan ovat jäsenille ilmaisia.

 

Wonderlandin kokoustilat ovat avoimia kaikille ja jäsenet saavat tuntuvan alennuksen vuokrista. Neuvotteluhuoneet on suunniteltu inspiroimaan ja toimimaan kahdessa käyttötarkoituksessa yhdessä valittujen kumppaneiden kanssa – miten olisi pingispeli, ginimaistelu tai karaoketurnaus kokouksen päätteeksi?

ENSIMMÄINEN KERROS

coworking map

TOINEN KERROS

coworking space

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:

Missä Wonderland sijaitsee?
Mitä Waffle Wednesdayt ovat?

Tapahtumasarja, joka järjestetään aina muutaman kerran kuukaudessa. Puhujat ja aiheet ovat ajankohtaisia, mutta vaihtelevat laidasta laitaan. Niissä käsitellään mm. hyvinvointia, markkinointia ja nykyajan muuttuvaa työympäristöä. Niin kuin nimestä voi päätellä, puolen tunnin puheen jälkeen syödään vohveleita. Ne ovat todella hyviä, vaikka itse sanommekin…

Voinko tuoda koirani toimistolle?

TOTTA KAI! Me rakastamme koiria Wonderlandissa. Ja laamoja. Oikeastaan kaikkia eläimiä. Kaikki karvaiset kaverit ovat tervetulleita!

Minne voin parkkeerata autoni tai pyöräni?

Auton voi jättää esimerkiksi Aleksis Kiven kadun kadunvarsipaikoille. Pyörän saat jätettyä parkkihallin pyöräparkkiin tai talon eteen omalla lukolla kiinni.

Voinko tulla kokeilemaan Wonderlandia ennen jäsenyyden ostoa?

Totta kai. Rakennuksen aula on auki ma-pe klo. 7:45-16:15, jolloin voimme tehdä sinulle kulkukortin ja esitellä tilat.

Mitä Wonderland tarkoittaa?

Wonderland on urbaani coworking-tila Vallilassa. Täynnä upeita tyyppejä, sekä ihmeitä tietysti, niin kuin nimestä voi arvata.

Mitä coworking on?

Sitä, että ihmiset jotka työskentelevät eri yrityksille tai freelancereina jakavat yhteisen työtilan. Wonderlandista on mahdollista vuokrata oma toimistohuone, tai voit työskennellä Flex-paikalla, jolloin voit valita itse oman istumapaikkasi.

Miten coworking eroaa toimistohotellista?

Wonderland on enemmänkin yhteisö. Kehittelemme jäsenillemme aktiviteetteja ja yhteistä puuhaa. Ihmiset tuntevat toisensa, vaikka eivät varsinaisesti työskentele yhdessä.

Mitä jäsenyyteen kuuluu?

Jäsenyyteen kuuluu äänieristetyt puhelinkopit, suihkut ja pukuhuoneet, IT-tuki, tulostuspalvelut, keittiö, päivittäinen siivous, Wonderlandin lehdet, kahvia ja laaja teevalikoima, lokeroiden käyttö, Waffle Wednesdayt, jooga, after work perjantaisin ja aamupala maanantaisin.

Miten minusta tulee jäsen?

Voit laittaa hakemuksen nettisivujemme kautta, sähköpostia hello@wonderlandwork.fi, soittaa meille numeroon +358400803533, tai tulla käymään suoraan paikan päällä.

hello@wonderlandwork.fi