Waffle Wednesday: Yhteisöllisyyden voima

community

Waffle Wednesday: Yhteisöllisyyden voima

14.11.2018 klo 9:00-10:00

Oletko kuullut Siivouspäivästä, Kallio Block Partysta, Helsinki Sauna Daystä, vegaanisesta lippakioski Jänöstä tai Konepaja-liikkeestä? Kaikkien niiden taustalla on omat yhteisönsä, joita ilman ne eivät olisi toteutuneet. Kaikilla on myös jotain yhteistä: ne ovat kaikille avoimia, perustuvat sosiaalisen median voimaan ja kaikissa niissä on ollut mukana Jaakko Blomberg.

Keskiviikkona 14.11. Waffle Wednesday jatkuu yhteisöllisyys-teemalla kun kaupunkiaktivisti ja Vuoden kaupunkilainen Jaakko Blomberg tulee jakamaan tietoaan yhteisöllisyydestä ja kertomaan mitä oikeastaan on yhdessä tekeminen. Mitä yhteisöllisyydellä voidaan saavuttaa ja miksi se kannattaa?

Puheenvuoron aikana käydään läpi esimerkkejä erilaisista yhteisöllisistä projekteista ja ihmisten sitouttamisesta tekemään asioita yhdessä.

Luvassa tietysti myös vohveleita ja yhteisöllistä (pun intended) keskustelua aiheesta.

Rekisteröinti tapahtumaan Eventbriten kautta.


Löydä tapahtuma Facebookista.10 x päiväpassi / 10 x day pass 170€


Maistuuko etätyö puulta? Wonderlandin 10 kerran päiväpassilla pääset työskentelemään laadukkaisiin toimistotiloihin Konepajan coworking-tilaan kesällä! Kaupan päälle tarjoamme lounaan alakerran ravintolassa. Rauhallinen ja luova ympäristö ilman häiriötekijöitä, voit käyttää toimistopäivät kesän mittaan oman aikataulusi mukaan.

Tired of working from home? With Wonderland’s 10 x day pass you get state of the art office space for the summer in Konepaja! And to sweeten the deal, lunch is on us at our restaurant. A calm and inspiring environment without distractions. You can use your 10 passes as suits your schedule during the summer.


170€ (+ alv / vat)

Kiinnostuitko? Kysy sähköpostilla! Interested? Send us an email!

hello@wonderlandwork.fi


Coworking-tilat ovat käytettävissäsi 9.00-16.00 välisenä aikana arkisin. Pysyvät jäsenet voivat käyttää työtiloja 24/7. 

Väliaikainen työtila Helsingissä

Väliaikainen työtila