Waffle Wednesday: Työssä jaksamisen kulmakivet – Tee oikeita asioita ja asioita oikein

waffle wednesday

Waffle Wednesday: Työssä jaksamisen kulmakivet – Tee oikeita asioita ja asioita oikein

22.05.2019 9.00 – 10.00

Keskustelu oman jaksamisen huolehtimisesta liikunnan, syömisen ja palautumisen ympärillä on usein hyvin sekavaa, mustavalkoista ja rima nostetaan varsin korkealle siinä mitä kaikkea pitäisi olla ja ehtiä tekemään.

Moni onkin varsin hukassa hyvinvointiviidakossa: mistä pitäisi aloittaa, mitä pitää tehdä ensin, mikä on oikein ja mikä väärin? Vaikka vastaus joskus selviäisikin, moni pohtii edelleen miten ihmeessä tämä kaikki saadaan mahtumaan tavallisen työssäkäyvän ihmisen arkeen? Tule luennolle kuuntelemaan tuloksekasta ja jämäkkää mutta samalla ihmisläheistä oppia oman hyvinvoinnin parantamisesta.

Joni Jaakkola on hyvinvointialan moniottelija, joka niittää suosiota valmennusliiketoimintansa, luentojensa ja oivaltavan ja ihmisläheisen lähestymistapansa kautta myös sosiaalisessa mediassa. Optimal Performance -valmennusyrityksen ja Optimal Performance Center -valmennuskeskuksen hän omistaa yhdessä vaimonsa tietokirjailija Kaisa Jaakkolan kanssa. Jonin ajatusmaailma oman terveyden ja hyvinvoinnin parantamisesta tiivistyi tekstiksi Tammen kesällä 2017 julkaiseman Väkevä elämä -tietokirjan kansien väliin. Vuodesta 2010 alkaen Joni on yhdessä valmennustiiminsä kanssa auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia paremman ravinnon, treenin ja palautumisen äärelle verkossa ja livenä.

Ilmoittaudu tapahtumaan.

Löydä tapahtuma Facebookista.