Waffle Wednesday: Työssä jaksamisen kulmakivet – Tee oikeita asioita ja asioita oikein

waffle wednesday

Waffle Wednesday: Työssä jaksamisen kulmakivet – Tee oikeita asioita ja asioita oikein

22.05.2019 9.00 – 10.00

Keskustelu oman jaksamisen huolehtimisesta liikunnan, syömisen ja palautumisen ympärillä on usein hyvin sekavaa, mustavalkoista ja rima nostetaan varsin korkealle siinä mitä kaikkea pitäisi olla ja ehtiä tekemään.

Moni onkin varsin hukassa hyvinvointiviidakossa: mistä pitäisi aloittaa, mitä pitää tehdä ensin, mikä on oikein ja mikä väärin? Vaikka vastaus joskus selviäisikin, moni pohtii edelleen miten ihmeessä tämä kaikki saadaan mahtumaan tavallisen työssäkäyvän ihmisen arkeen? Tule luennolle kuuntelemaan tuloksekasta ja jämäkkää mutta samalla ihmisläheistä oppia oman hyvinvoinnin parantamisesta.

Joni Jaakkola on hyvinvointialan moniottelija, joka niittää suosiota valmennusliiketoimintansa, luentojensa ja oivaltavan ja ihmisläheisen lähestymistapansa kautta myös sosiaalisessa mediassa. Optimal Performance -valmennusyrityksen ja Optimal Performance Center -valmennuskeskuksen hän omistaa yhdessä vaimonsa tietokirjailija Kaisa Jaakkolan kanssa. Jonin ajatusmaailma oman terveyden ja hyvinvoinnin parantamisesta tiivistyi tekstiksi Tammen kesällä 2017 julkaiseman Väkevä elämä -tietokirjan kansien väliin. Vuodesta 2010 alkaen Joni on yhdessä valmennustiiminsä kanssa auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia paremman ravinnon, treenin ja palautumisen äärelle verkossa ja livenä.

Ilmoittaudu tapahtumaan.

Löydä tapahtuma Facebookista.10 x päiväpassi / 10 x day pass 170€


Maistuuko etätyö puulta? Wonderlandin 10 kerran päiväpassilla pääset työskentelemään laadukkaisiin toimistotiloihin Konepajan coworking-tilaan kesällä! Kaupan päälle tarjoamme lounaan alakerran ravintolassa. Rauhallinen ja luova ympäristö ilman häiriötekijöitä, voit käyttää toimistopäivät kesän mittaan oman aikataulusi mukaan.

Tired of working from home? With Wonderland’s 10 x day pass you get state of the art office space for the summer in Konepaja! And to sweeten the deal, lunch is on us at our restaurant. A calm and inspiring environment without distractions. You can use your 10 passes as suits your schedule during the summer.


170€ (+ alv / vat)

Kiinnostuitko? Kysy sähköpostilla! Interested? Send us an email!

hello@wonderlandwork.fi


Coworking-tilat ovat käytettävissäsi 9.00-16.00 välisenä aikana arkisin. Pysyvät jäsenet voivat käyttää työtiloja 24/7. 

Väliaikainen työtila Helsingissä

Väliaikainen työtila