Waffle Wednesday: Tiedätkö oikeutesi?

Waffle Wednesday: Tiedätkö oikeutesi?

28.11.2018 klo 9:00-10:00

Oletko työntekijä, yrittäjä tai kenties jotain siltä väliltä?

Seuraavana Waffle Wednesdayna 28.11. Liisa Hämeen-Anttila avaa uuden teknologian ja globalisaation aikaan saamia ilmiöitä, kuten alustatyöntekijöistä ja perinteisen työntekijä-määritelmän ja yrittäjien rinnalle nousseista työnteon muodoista. Yhteistä näille ryhmille on heikko suoja niin työoikeuden kuin sosiaaliturvankin osalta. Kuulijoille esitellään näitä ilmiöitä juridiikan lähtökohdista ja mietitään, mikä merkitys uusilla työntekemisen muodoilla on suojan kannalta.

Liisa Hämeen-Anttila työskentelee tuomarina vakuutusoikeudessa, hän on lain maisteri ja Euroopan sosiaaliturvan maisteri (Master of Laws and Master of European SocialSecurity (KULeuven)).

Waffle Wednesdayt ovat sarja tapahtumia luoville ammattilaisille, startupeille ja bisnesjohtajille. Henkilöille, jotka haluavat laajentaa horisonttiaan, verkostoitua, oppia ja saada inspiraatiota eri alojen ammattilaisilta.

Rekisteröidy tapahtumaan Eventbriten kautta.

Löydä tapahtuma Facebookista.

Mikäli missasit tapahtuman, voit lukea siitä lisää blogin puolelta!
Tiimipäivä Wonderlandissa!


Tiimipäivä Wonderlandissa sisältää luovan neuvotteluhuoneen kokoustekniikan kera, aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvit sekä Happy Socks -sukat kaikille osallistujille! Lisäksi järjestämme halutessasi tiimillesi ohjelmaa, kuten skeittikerhon, ohjatun meditaation, joogatunnin tai samppanjakemut!


4 hengen tiimi / 270 € + alv *
6 hengen tiimi / 350 € + alv
8 hengen tiimi/ 420 € + alv

Varaa räätälöity kokouspäivä: hello@wonderlandwork.fi


*Lisäohjelmat hinnoitellaan erikseen, hinta sisältää aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvit sekä neuvotteluhuoneen ilmoitetulle henkilömäärälle.