Waffle Wednesday: Tiedätkö oikeutesi?

worklife

Waffle Wednesday: Tiedätkö oikeutesi?

28.11.2018 klo 9:00-10:00

Oletko työntekijä, yrittäjä tai kenties jotain siltä väliltä?

Seuraavana Waffle Wednesdayna 28.11. Liisa Hämeen-Anttila avaa uuden teknologian ja globalisaation aikaan saamia ilmiöitä, kuten alustatyöntekijöistä ja perinteisen työntekijä-määritelmän ja yrittäjien rinnalle nousseista työnteon muodoista. Yhteistä näille ryhmille on heikko suoja niin työoikeuden kuin sosiaaliturvankin osalta. Kuulijoille esitellään näitä ilmiöitä juridiikan lähtökohdista ja mietitään, mikä merkitys uusilla työntekemisen muodoilla on suojan kannalta.

Liisa Hämeen-Anttila työskentelee tuomarina vakuutusoikeudessa, hän on lain maisteri ja Euroopan sosiaaliturvan maisteri (Master of Laws and Master of European SocialSecurity (KULeuven)).

Waffle Wednesdayt ovat sarja tapahtumia luoville ammattilaisille, startupeille ja bisnesjohtajille. Henkilöille, jotka haluavat laajentaa horisonttiaan, verkostoitua, oppia ja saada inspiraatiota eri alojen ammattilaisilta.

Rekisteröidy tapahtumaan Eventbriten kautta.

Löydä tapahtuma Facebookista.

Mikäli missasit tapahtuman, voit lukea siitä lisää blogin puolelta!
10 x päiväpassi / 10 x day pass 170€


Maistuuko etätyö puulta? Wonderlandin 10 kerran päiväpassilla pääset työskentelemään laadukkaisiin toimistotiloihin Konepajan coworking-tilaan kesällä! Kaupan päälle tarjoamme lounaan alakerran ravintolassa. Rauhallinen ja luova ympäristö ilman häiriötekijöitä, voit käyttää toimistopäivät kesän mittaan oman aikataulusi mukaan.

Tired of working from home? With Wonderland’s 10 x day pass you get state of the art office space for the summer in Konepaja! And to sweeten the deal, lunch is on us at our restaurant. A calm and inspiring environment without distractions. You can use your 10 passes as suits your schedule during the summer.


170€ (+ alv / vat)

Kiinnostuitko? Kysy sähköpostilla! Interested? Send us an email!

hello@wonderlandwork.fi


Coworking-tilat ovat käytettävissäsi 9.00-16.00 välisenä aikana arkisin. Pysyvät jäsenet voivat käyttää työtiloja 24/7. 

Väliaikainen työtila Helsingissä

Väliaikainen työtila