Waffle Wednesday: Tarkoitusvetoinen markkinointi

jari aalto-setälä

Waffle Wednesday: Tarkoitusvetoinen markkinointi

19.09.2018 klo 9:00-10:00

Jari Aalto-Setälä on brändikonsultti ja markkinoinnin asiantuntija, joka on työskennellyt mm. luova toimisto Sek Oy:n toimitusjohtajana sekä perustanut bränditoimisto Rabbit in a Hatin.

Miksi firmat, joilla on voiton tavoittelun lisäksi muukin päämäärä menestyvät paremmin?

Miellyttäminen on falskia.

Simon Sinek on todennut, että yritykset joilla on tarkoitus tekevät parempaa tulosta, kuin yritykset joiden tehtävänä on tehdä tulosta. Tulos on seurausta siitä, kun ihmiset yrityksessä uskovat samaan tavoitteeseen. Tekevät siis työtä jolla on merkitys. Tämä tarttuu kaikkiin, jotka ovat yrityksen kanssa tekemisissä – lopulta myös kuluttajiin. Miellyttäminen on tämän vastakohta. Miellyttäminen ei koskaan ole uskottavaa. Se on falskia. Ihmiset näkevät miellyttämisen läpi ja suuntaavat katseensa niihin, joiden ajatuksia ja tekemisiä he voivat kunnioittaa. Niihin, joiden kanssa he voivat luoda merkitystä elämäänsä. Niihin, joiden avulla omat arvot tulevat näkyviksi. Miksi niin moni markkinoija haluaa silti vain mielistellä meitä?

Rekisteröidy tapahtumaan Eventbriten kautta.

Löydä tapahtuma Facebookista.

Mikäli missasit tapahtuman, voit lukea siitä lisää blogin puolelta.10 x päiväpassi / 10 x day pass 170€


Maistuuko etätyö puulta? Wonderlandin 10 kerran päiväpassilla pääset työskentelemään laadukkaisiin toimistotiloihin Konepajan coworking-tilaan kesällä! Kaupan päälle tarjoamme lounaan alakerran ravintolassa. Rauhallinen ja luova ympäristö ilman häiriötekijöitä, voit käyttää toimistopäivät kesän mittaan oman aikataulusi mukaan.

Tired of working from home? With Wonderland’s 10 x day pass you get state of the art office space for the summer in Konepaja! And to sweeten the deal, lunch is on us at our restaurant. A calm and inspiring environment without distractions. You can use your 10 passes as suits your schedule during the summer.


170€ (+ alv / vat)

Kiinnostuitko? Kysy sähköpostilla! Interested? Send us an email!

hello@wonderlandwork.fi


Coworking-tilat ovat käytettävissäsi 9.00-16.00 välisenä aikana arkisin. Pysyvät jäsenet voivat käyttää työtiloja 24/7. 

Väliaikainen työtila Helsingissä

Väliaikainen työtila