Waffle Wednesday: Röyhkeyskoulu

Waffle Wednesday

Waffle Wednesday: Röyhkeyskoulu

25.9.2019, 9.00-10.00

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä.

Jenni Janakka sai tarpeekseen kulttuurista, jossa ihmiset aliarvioivat omia taitojaan ja kokemustaan. Hän alkoi puhumaan siitä, miten voimme kommunikoida paremmin, missä olemme hyviä ja mikä ajaa meitä eteenpäin. Kulttuurimme tarinat ja hahmot vaikuttavat siihen, miten ymmärrämme itsemme ja muut.

Miten näemme itsemme?
Miten koemme toiset ihmiset?
Miten elämäsi ja urasi kuuluisi mennä?
Kuka voi tehdä ja mitä?

Suomalainen kulttuuri on erityisen täynnä sosiaalisesti hyväksyttyä ja tyypillistä alentuvaa puhetta yksilön saavutuksista. Miten voisimme muovata ajatuksiamme, jotta tunnemme olomme mukavaksi kertoessamme omasta osaamisestamme?

Jenni Janakka on kirjoittaja ja puhuja. Hän on kirjoittanut Röyhkeyskoulu-kirjan, joka julkaistiin tammikuussa 2019. Hän on myös käsikirjoittaja ja ohjaaja television Hyvät ja Huonot Uutiset -ohjelmassa.10 x päiväpassi / 10 x day pass 170€


Maistuuko etätyö puulta? Wonderlandin 10 kerran päiväpassilla pääset työskentelemään laadukkaisiin toimistotiloihin Konepajan coworking-tilaan kesällä! Kaupan päälle tarjoamme lounaan alakerran ravintolassa. Rauhallinen ja luova ympäristö ilman häiriötekijöitä, voit käyttää toimistopäivät kesän mittaan oman aikataulusi mukaan.

Tired of working from home? With Wonderland’s 10 x day pass you get state of the art office space for the summer in Konepaja! And to sweeten the deal, lunch is on us at our restaurant. A calm and inspiring environment without distractions. You can use your 10 passes as suits your schedule during the summer.


170€ (+ alv / vat)

Kiinnostuitko? Kysy sähköpostilla! Interested? Send us an email!

hello@wonderlandwork.fi


Coworking-tilat ovat käytettävissäsi 9.00-16.00 välisenä aikana arkisin. Pysyvät jäsenet voivat käyttää työtiloja 24/7. 

Väliaikainen työtila Helsingissä

Väliaikainen työtila