Waffle Wednesday: Röyhkeyskoulu

Waffle Wednesday

Waffle Wednesday: Röyhkeyskoulu

25.9.2019, 9.00-10.00

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä.

Jenni Janakka sai tarpeekseen kulttuurista, jossa ihmiset aliarvioivat omia taitojaan ja kokemustaan. Hän alkoi puhumaan siitä, miten voimme kommunikoida paremmin, missä olemme hyviä ja mikä ajaa meitä eteenpäin. Kulttuurimme tarinat ja hahmot vaikuttavat siihen, miten ymmärrämme itsemme ja muut.

Miten näemme itsemme?
Miten koemme toiset ihmiset?
Miten elämäsi ja urasi kuuluisi mennä?
Kuka voi tehdä ja mitä?

Suomalainen kulttuuri on erityisen täynnä sosiaalisesti hyväksyttyä ja tyypillistä alentuvaa puhetta yksilön saavutuksista. Miten voisimme muovata ajatuksiamme, jotta tunnemme olomme mukavaksi kertoessamme omasta osaamisestamme?

Jenni Janakka on kirjoittaja ja puhuja. Hän on kirjoittanut Röyhkeyskoulu-kirjan, joka julkaistiin tammikuussa 2019. Hän on myös käsikirjoittaja ja ohjaaja television Hyvät ja Huonot Uutiset -ohjelmassa.Kick off 2020!


Tiimipäivä Wonderlandissa sisältää luovan neuvotteluhuoneen kokoustekniikan kera, aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvit sekä Happy Socks -sukat kaikille osallistujille! Lisäksi järjestämme halutessasi tiimillesi ohjelmaa, kuten skeittikerhon, ohjatun meditaation, joogatunnin tai samppanjakemut!


4 hengen tiimi / 270 € + alv *
6 hengen tiimi / 350 € + alv
8 hengen tiimi/ 420 € + alv

Varaa räätälöity kokouspäivä: hello@wonderlandwork.fi


*Lisäohjelmat hinnoitellaan erikseen, hinta sisältää aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvit sekä neuvotteluhuoneen ilmoitetulle henkilömäärälle.