Waffle Wednesday: Oman liiketoiminnan aloittaminen

Funding your own business

Waffle Wednesday: Oman liiketoiminnan aloittaminen

20.03.2019 klo 9:00-10:00

Onko sinulla hyvä bisnesidea, mutta et tiedä miten rahoittaa se? Yksikään hyvä idea ei saisi kaatua rahoituksen puutteeseen!

Tämänkertaisessa Waffle Wednesdayssä puhujamme Olga käy läpi eri julkisten rahoitusmahdollisuuksien rinnalla muitakin tapoihin, miten kasvuyritystä pystytään rahoittamaan. Tarkastelun alla ovat pankkien rahoituspalvelut ja erot eri avustusten ja lainojen välillä, kuten mm. EU:n rahoitukset pienyrityksille ja julkisen tahon kuten Finnveran lainat.

Näiden lisäksi Olga jakaa tietouttaan liittyen enkelisijoittajiin, miten laittaa joukkorahoitus ja kampanja aluilleen, sekä selkeyttää eroja pääoman ja riskipääoman välillä ja miten valita niistä parhain omalle yrityksellesi.

Olga Nyström on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Hankenin yliopistosta. 10 vuoden kokemuksella, hän on erikoistunut auttamaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä rahoitusratkaisuissa sekä laatinut liiketoimintasuunnitelmia. Hänen mottonsa on: “Mikään hyvä idea ei saisi kaatua rahoituksen puuttumiseen!”

Tapahtuma pidetään englanniksi.

Ilmoittaudu tapahtumaan Eventbriten kautta.

Löydä tapahtuma Facebookista.