Waffle Wednesday: Kuinka kosketan etänä. Miten kosketamme ihmisiä etäisyyden päästä? Miten voin tehdä vaikutuksen ruudun välityksellä?

Wonderland Waffle Wednesday

Waffle Wednesday: Kuinka kosketan etänä. Miten kosketamme ihmisiä etäisyyden päästä? Miten voin tehdä vaikutuksen ruudun välityksellä?

Liput ja tarkemmat ajankohdat täältä

Tänä vuonna maailma siirtyi verkkoon. Lähes yhdessä yössä työskentely tehokkaasti digitaalisten alustojen kautta muuttui elintärkeäksi. Ideoiden välittäminen ja yhteistyö kollegoiden kesken virtuaalisessa workshopissa. Palveluiden myynti videopuhelussa. Tunteiden jakaminen ihmisten kesken digitaalisessa tapahtumassa.

Joten, miten kosketamme ihmisiä etäisyyden päästä? Miten voin tehdä vaikutuksen ruudun välityksellä? Kaikilla meistä on kokemuksia aiheesta. Liity seuraamme 23.10. ja jaa ajatuksiasi!

Teemme strategisen katsauksen yrityksen pyörittämiseen etänä, koronapandemian aikana ja sen jälkeen. Miten voimme tarttua tähän uuteen mahdollisuuteen ja löytää innovatiivisia tapoja säilyttää yhteys toisiin ihmisiin?

Käymme läpi myös 5 käytännön vinkkiä seuraavaan Teams-palaveriisi!

Tapahtuman avaa sarjayrittäjä ja visuaalisen tarinnakerronnan mestari Ville Ailio. Mukana esittämässä tosielämän esimerkkejä myös Supersonin toimitusjohtaja ja perustaja Samppa Vilkuna.

Ville Ailio on suomalais-amerikkalainen yrittäjä, jonka hankkeisiin lukeutuvat Bond St. Consulting konsulttiyhtiö, elokuvatuotantoyhtiö Wynwood Collaborative ja coworking-tila Wonderland. Media-alalta Ailio siirtyi auttamaan yksityisen sekä julkisen sektorin yrityksiä asiakaskokemuksen ja sisäisen/ulkoisen viestinnän saralla. Ailio on myös yksi ajatushautomo Visual Storytelling Instituten perustajista ja visuaalisen tarinankerronnan professori Miami-Date College –koulussa.

Auta meitä järjestämään turvallinen tapahtuma seuraamalla näitä ohjeita:

  • Tulethan paikalle vain 100% terveenä ja oireettomana
  • Jos haluat käyttää maskia, se on ehdottomasti ok!
  • Muista pitää turvallinen etäisyys muihin osallistujiin ja noudattaa huolellista käsihygieniaa

Tapahtuma pidetään englanniksi.