Waffle Wednesday: Kohti kestävää kehitystä – muunna velvollisuus tilaisuudeksi

Towards sustainability

Waffle Wednesday: Kohti kestävää kehitystä – muunna velvollisuus tilaisuudeksi

20.11.2019 9:00-10:00

Hanki lippusi täältä.

”Voimme tietoisesti pyrkiä uuden muotoilulla pysäyttämään ilmastonmuutoksen, pohtia kriisiä eri näkökulmista ja keksiä sitten uusi tapa käsitellä sitä.”

Kestävyys aiheena on yhä tärkeämpi yrityksille, ellei jopa kiireellinen. Yritykset sanovat haluavansa tehdä kestävää liiketoimintaa, mutta se on osoittautunut monelle yritykselle haasteelliseksi. Suuret kestävyyshaasteet vaativat uusia ideoita ja epätavanomaisia ​​lähestymistapoja isoilta ja pieniltä yrityksiltä, ​​kuluttajilta, päätöksentekijöiltä, ​​tutkijoilta ja voittoa tavoittelemattomilta – kaikkien toivotaan puuttuvan niihin. Tässä puheessa kerrotaan kuinka edistää kriittistä ja luovaa ongelmanratkaisua pyrkiessämme ympäristöinnovaatioihin, sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja taloudelliseen hyvinvointiin.

Sonja on tohtoritason tutkija, luennoitsija ja puhuja, joka keskittyy yritysten rooliin yhteiskunnassa. Hänellä on kokemusta kestävän kehityksen edistämisestä useilla tasoilla tutkijana, opettajana, yritysneuvojana, yhteisöjärjestäjänä ja kuluttajakansalaisena. Hän valmistelee parhaillaan väitöskirjaansa siitä, miten yritykset voivat toimia kestävän kehityksen muutosten liikkeellepanijana yhteiskunnassa. Hän yhdistää työssään akateemisen kurinalaisuuden luovaan ajatteluun uudistaakseen liiketoiminnan ja kestävyyden suhteen.

Tämän keskustelun tarkoituksena on antaa ideoita meille kaikille, jotka haluavat muuttaa omaa olemustamme suhteessa maailmaan, jota ilmastonmuutos uhkaa – ja antaa ideoita siitä, miten tulla osaksi luovia ratkaisuja.10 x päiväpassi / 10 x day pass 170€


Maistuuko etätyö puulta? Wonderlandin 10 kerran päiväpassilla pääset työskentelemään laadukkaisiin toimistotiloihin Konepajan coworking-tilaan kesällä! Kaupan päälle tarjoamme lounaan alakerran ravintolassa. Rauhallinen ja luova ympäristö ilman häiriötekijöitä, voit käyttää toimistopäivät kesän mittaan oman aikataulusi mukaan.

Tired of working from home? With Wonderland’s 10 x day pass you get state of the art office space for the summer in Konepaja! And to sweeten the deal, lunch is on us at our restaurant. A calm and inspiring environment without distractions. You can use your 10 passes as suits your schedule during the summer.


170€ (+ alv / vat)

Kiinnostuitko? Kysy sähköpostilla! Interested? Send us an email!

hello@wonderlandwork.fi


Coworking-tilat ovat käytettävissäsi 9.00-16.00 välisenä aikana arkisin. Pysyvät jäsenet voivat käyttää työtiloja 24/7. 

Väliaikainen työtila Helsingissä

Väliaikainen työtila