Waffle Wednesday: Kohti kestävää kehitystä – muunna velvollisuus tilaisuudeksi

Towards sustainability

Waffle Wednesday: Kohti kestävää kehitystä – muunna velvollisuus tilaisuudeksi

20.11.2019 9:00-10:00

Hanki lippusi täältä.

”Voimme tietoisesti pyrkiä uuden muotoilulla pysäyttämään ilmastonmuutoksen, pohtia kriisiä eri näkökulmista ja keksiä sitten uusi tapa käsitellä sitä.”

Kestävyys aiheena on yhä tärkeämpi yrityksille, ellei jopa kiireellinen. Yritykset sanovat haluavansa tehdä kestävää liiketoimintaa, mutta se on osoittautunut monelle yritykselle haasteelliseksi. Suuret kestävyyshaasteet vaativat uusia ideoita ja epätavanomaisia ​​lähestymistapoja isoilta ja pieniltä yrityksiltä, ​​kuluttajilta, päätöksentekijöiltä, ​​tutkijoilta ja voittoa tavoittelemattomilta – kaikkien toivotaan puuttuvan niihin. Tässä puheessa kerrotaan kuinka edistää kriittistä ja luovaa ongelmanratkaisua pyrkiessämme ympäristöinnovaatioihin, sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja taloudelliseen hyvinvointiin.

Sonja on tohtoritason tutkija, luennoitsija ja puhuja, joka keskittyy yritysten rooliin yhteiskunnassa. Hänellä on kokemusta kestävän kehityksen edistämisestä useilla tasoilla tutkijana, opettajana, yritysneuvojana, yhteisöjärjestäjänä ja kuluttajakansalaisena. Hän valmistelee parhaillaan väitöskirjaansa siitä, miten yritykset voivat toimia kestävän kehityksen muutosten liikkeellepanijana yhteiskunnassa. Hän yhdistää työssään akateemisen kurinalaisuuden luovaan ajatteluun uudistaakseen liiketoiminnan ja kestävyyden suhteen.

Tämän keskustelun tarkoituksena on antaa ideoita meille kaikille, jotka haluavat muuttaa omaa olemustamme suhteessa maailmaan, jota ilmastonmuutos uhkaa – ja antaa ideoita siitä, miten tulla osaksi luovia ratkaisuja.