Waffle Wednesday: Kestävän kehityksen liiketoiminta

carlos henriques

Waffle Wednesday: Kestävän kehityksen liiketoiminta

27.02.2019 klo 9:00-10:00

Kuvittele maailma ilman roskakoria. Pohjoismaiden ensimmäinen hävikitön ravintola, Ravintola Nolla, on todistanut sen mahdolliseksi. Tule kuulemaan, kuinka hävikkivapaita-taktiikoita voidaan käyttää myös sinun kotonasi, konttorillasi tai yrityksessäsi.


Carlos Henriques, yksi Ravintola Nollan perustajista, tulee paikalle kertomaan lisää kestävästä liiketoiminnan strategioinnista. Hänellä on vankka uskomus, että muokkaamalla yhtiötä kestävämmän kehityksen mukaisesti, luomme maailmasta paremman paikan ja valmistaudumme tulevaan. Henriques muistuttaa, että tämä toimintamalli ei ainoastaan luo kestävyyttä, mutta on myös taloudellisesti kannattavampaa pitkällä tähtäimellä. Jätteen vähentäminen auttaa myös kulujen karsimisessa. Hän uskoo myös, että voimme todella muuttaa ja ratkoa ravintola-alan ongelmia virheiden korjaamisen sijaan.


Helmikuun 27. päivänä kutsumme sinut kuuntelemaan tämän strategian kolmesta tärkeimmästä elementistä: “People, Planet & Profit” sekä keinoista vähentää jätettä ja luoda varteenotettava kiertotalousjärjestelmä.


Carlos Henriques huomasi intohimonsa ruoanlaittoon opiskellessaan hotelli- ja ravintola-alaa. Synnyinmaassaan Portugalissa Carlos pyöritti menestyvää catering-yritystä. Lisäksi hänellä on kokemusta huippuravintoloista ympäri maailmaa – Suomessa hän on työskennellyt Chez Dominiquen ja Olon kaltaisissa Michelin-ravintoloissa. Ennen Nollaa Carlos on perusti ravintoloita ja pyöritti niiden toimintaa Royal Ravintolat -yhtymässä.


Tapahtuma pidetään englanniksi.


Rekisteröidy tapahtumaan Eventbriten kautta.


Löydä tapahtuma Facebookista.10 x päiväpassi / 10 x day pass 170€


Maistuuko etätyö puulta? Wonderlandin 10 kerran päiväpassilla pääset työskentelemään laadukkaisiin toimistotiloihin Konepajan coworking-tilaan kesällä! Kaupan päälle tarjoamme lounaan alakerran ravintolassa. Rauhallinen ja luova ympäristö ilman häiriötekijöitä, voit käyttää toimistopäivät kesän mittaan oman aikataulusi mukaan.

Tired of working from home? With Wonderland’s 10 x day pass you get state of the art office space for the summer in Konepaja! And to sweeten the deal, lunch is on us at our restaurant. A calm and inspiring environment without distractions. You can use your 10 passes as suits your schedule during the summer.


170€ (+ alv / vat)

Kiinnostuitko? Kysy sähköpostilla! Interested? Send us an email!

hello@wonderlandwork.fi


Coworking-tilat ovat käytettävissäsi 9.00-16.00 välisenä aikana arkisin. Pysyvät jäsenet voivat käyttää työtiloja 24/7. 

Väliaikainen työtila Helsingissä

Väliaikainen työtila