Waffle Wednesday: Kestävän kehityksen liiketoiminta

carlos henriques

Waffle Wednesday: Kestävän kehityksen liiketoiminta

27.02.2019 klo 9:00-10:00

Kuvittele maailma ilman roskakoria. Pohjoismaiden ensimmäinen hävikitön ravintola, Ravintola Nolla, on todistanut sen mahdolliseksi. Tule kuulemaan, kuinka hävikkivapaita-taktiikoita voidaan käyttää myös sinun kotonasi, konttorillasi tai yrityksessäsi.


Carlos Henriques, yksi Ravintola Nollan perustajista, tulee paikalle kertomaan lisää kestävästä liiketoiminnan strategioinnista. Hänellä on vankka uskomus, että muokkaamalla yhtiötä kestävämmän kehityksen mukaisesti, luomme maailmasta paremman paikan ja valmistaudumme tulevaan. Henriques muistuttaa, että tämä toimintamalli ei ainoastaan luo kestävyyttä, mutta on myös taloudellisesti kannattavampaa pitkällä tähtäimellä. Jätteen vähentäminen auttaa myös kulujen karsimisessa. Hän uskoo myös, että voimme todella muuttaa ja ratkoa ravintola-alan ongelmia virheiden korjaamisen sijaan.


Helmikuun 27. päivänä kutsumme sinut kuuntelemaan tämän strategian kolmesta tärkeimmästä elementistä: “People, Planet & Profit” sekä keinoista vähentää jätettä ja luoda varteenotettava kiertotalousjärjestelmä.


Carlos Henriques huomasi intohimonsa ruoanlaittoon opiskellessaan hotelli- ja ravintola-alaa. Synnyinmaassaan Portugalissa Carlos pyöritti menestyvää catering-yritystä. Lisäksi hänellä on kokemusta huippuravintoloista ympäri maailmaa – Suomessa hän on työskennellyt Chez Dominiquen ja Olon kaltaisissa Michelin-ravintoloissa. Ennen Nollaa Carlos on perusti ravintoloita ja pyöritti niiden toimintaa Royal Ravintolat -yhtymässä.


Tapahtuma pidetään englanniksi.


Rekisteröidy tapahtumaan Eventbriten kautta.


Löydä tapahtuma Facebookista.