Waffle Wednesday: Kasvuhakkerointi – 30 minuutin tehosessio

Growth hacking

Waffle Wednesday: Kasvuhakkerointi – 30 minuutin tehosessio

17.04.2019 klo 9:00-10:00

Tuotteiden rakentaminen ei riitä. Markkinointikanavat ovat kyllästettyjä. Nopeat kokeilut ja kasvumarkkinointitaidot auttavat sinut kukistamaan kilpailijat ja jatkamaan kasvua!

Kasvussa yhdistyvät sekoitus käyttäytymispsykologiaa, koodausta, luovaa markkinointia ja tietojen analysointia. Vietettyään viime vuodet tiiviisti rakentaen, valmentaen ja kouluttaen kasvu- ja markkinointitiimejä, tässä esityksessä puhujamme Anssi käy läpi muutamia viimeaikaisia tarinoita, oppeja sekä konsteja, joista hän on kerryttänyt kokemusta matkan varrella.

Tämä lyhyt, mutta informatiivinen 30 minuutin tehosessio kattaa prosessin, ajattelutavan ja työkalut, joita hyödyntämällä olet matkalla kohti kuluttajalähtöisempää, kokeilevaa ja tietolähtöistä organisaatiota.

Anssi Rantanen on kasvumarkkinoinnin asiantuntija, sarjayrittäjä ja puhuja. Hän on auttanut yli 50:tä yritystä toteuttamaan ja toimeenpanemaan kasvustrategioita kolmivuotisen uransa aikana Googlella. Anssi Rantanen on myös perustanut kolme yhtiötä viimeisen kymmenen vuoden sisällä.

Hän toimii tällä hetkellä Growth Tribe Finlandin toimitusjohtajana, kasvuvalmentaja kasvuyrityksille ja yhtiöille sekä puhujana.

Tapahtuma pidetään englanniksi.

Ilmoittaudu tapahtumaan Eventbriten kautta.

Löydä tapahtuma Facebookista.10 x päiväpassi / 10 x day pass 170€


Maistuuko etätyö puulta? Wonderlandin 10 kerran päiväpassilla pääset työskentelemään laadukkaisiin toimistotiloihin Konepajan coworking-tilaan kesällä! Kaupan päälle tarjoamme lounaan alakerran ravintolassa. Rauhallinen ja luova ympäristö ilman häiriötekijöitä, voit käyttää toimistopäivät kesän mittaan oman aikataulusi mukaan.

Tired of working from home? With Wonderland’s 10 x day pass you get state of the art office space for the summer in Konepaja! And to sweeten the deal, lunch is on us at our restaurant. A calm and inspiring environment without distractions. You can use your 10 passes as suits your schedule during the summer.


170€ (+ alv / vat)

Kiinnostuitko? Kysy sähköpostilla! Interested? Send us an email!

hello@wonderlandwork.fi


Coworking-tilat ovat käytettävissäsi 9.00-16.00 välisenä aikana arkisin. Pysyvät jäsenet voivat käyttää työtiloja 24/7. 

Väliaikainen työtila Helsingissä

Väliaikainen työtila