Waffle Wednesday: Kasvuhakkerointi – 30 minuutin tehosessio

Growth hacking

Waffle Wednesday: Kasvuhakkerointi – 30 minuutin tehosessio

17.04.2019 klo 9:00-10:00

Tuotteiden rakentaminen ei riitä. Markkinointikanavat ovat kyllästettyjä. Nopeat kokeilut ja kasvumarkkinointitaidot auttavat sinut kukistamaan kilpailijat ja jatkamaan kasvua!

Kasvussa yhdistyvät sekoitus käyttäytymispsykologiaa, koodausta, luovaa markkinointia ja tietojen analysointia. Vietettyään viime vuodet tiiviisti rakentaen, valmentaen ja kouluttaen kasvu- ja markkinointitiimejä, tässä esityksessä puhujamme Anssi käy läpi muutamia viimeaikaisia tarinoita, oppeja sekä konsteja, joista hän on kerryttänyt kokemusta matkan varrella.

Tämä lyhyt, mutta informatiivinen 30 minuutin tehosessio kattaa prosessin, ajattelutavan ja työkalut, joita hyödyntämällä olet matkalla kohti kuluttajalähtöisempää, kokeilevaa ja tietolähtöistä organisaatiota.

Anssi Rantanen on kasvumarkkinoinnin asiantuntija, sarjayrittäjä ja puhuja. Hän on auttanut yli 50:tä yritystä toteuttamaan ja toimeenpanemaan kasvustrategioita kolmivuotisen uransa aikana Googlella. Anssi Rantanen on myös perustanut kolme yhtiötä viimeisen kymmenen vuoden sisällä.

Hän toimii tällä hetkellä Growth Tribe Finlandin toimitusjohtajana, kasvuvalmentaja kasvuyrityksille ja yhtiöille sekä puhujana.

Tapahtuma pidetään englanniksi.

Ilmoittaudu tapahtumaan Eventbriten kautta.

Löydä tapahtuma Facebookista.