Waffle Wednesday: Improvisaatio ja puhuminen

Waffle Wednesday: Improvisaatio ja puhuminen

13.02.2019 klo 9:00-10:00

Kenestä tahansa voi tulla loistava puhuja. Kuka tahansa voi oppia vähentämään esiintymisjännitystä ja luomaan aidon kontaktin yleisöönsä.


Miten?


Oletko koskaan kuullut improvisaatiosta? Kyllä, se on se hullu juttu mitä näyttelijät tekevät – myös Elina Aalto on tehnyt sitä yli kaksikymmentä vuotta. Mutta impro ei ole vain näyttelijöille, se on kaikille! Käyttämällä improvisaation perusperiaatteita harjoitellessasi ja esiintyessäsi voit todella kehittyä loistavaksi puhujaksi!


Puhujamme Elina Aalolla on maisterintutkinto näyttelijäntyöstä ja yli 14:sta vuoden kokemus esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen sekä improvisaation valmentamisesta.


Jos haluat haastaa itsesi ja oppia käyttämään improvisaatiota työkaluna matkallasi loistavaksi puhujaksi, varaa päivä: 13.2.2019 klo 9.00!


Toivottavasti näemme silloin!


Lisää infoa Elinasta: www.elinaaalto.fi

Ilmottaudu tapahtumaan Eventbriten kautta.

Löydä tapahtuma Facebookista.Tiimipäivä Wonderlandissa!


Tiimipäivä Wonderlandissa sisältää luovan neuvotteluhuoneen kokoustekniikan kera, aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvit sekä Happy Socks -sukat kaikille osallistujille! Lisäksi järjestämme halutessasi tiimillesi ohjelmaa, kuten skeittikerhon, ohjatun meditaation, joogatunnin tai samppanjakemut!


4 hengen tiimi / 270 € + alv *
6 hengen tiimi / 350 € + alv
8 hengen tiimi/ 420 € + alv

Varaa räätälöity kokouspäivä: hello@wonderlandwork.fi


*Lisäohjelmat hinnoitellaan erikseen, hinta sisältää aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvit sekä neuvotteluhuoneen ilmoitetulle henkilömäärälle.