Waffle Wednesday: Improvisaatio ja puhuminen

improv

Waffle Wednesday: Improvisaatio ja puhuminen

13.02.2019 klo 9:00-10:00

Kenestä tahansa voi tulla loistava puhuja. Kuka tahansa voi oppia vähentämään esiintymisjännitystä ja luomaan aidon kontaktin yleisöönsä.


Miten?


Oletko koskaan kuullut improvisaatiosta? Kyllä, se on se hullu juttu mitä näyttelijät tekevät – myös Elina Aalto on tehnyt sitä yli kaksikymmentä vuotta. Mutta impro ei ole vain näyttelijöille, se on kaikille! Käyttämällä improvisaation perusperiaatteita harjoitellessasi ja esiintyessäsi voit todella kehittyä loistavaksi puhujaksi!


Puhujamme Elina Aalolla on maisterintutkinto näyttelijäntyöstä ja yli 14:sta vuoden kokemus esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen sekä improvisaation valmentamisesta.


Jos haluat haastaa itsesi ja oppia käyttämään improvisaatiota työkaluna matkallasi loistavaksi puhujaksi, varaa päivä: 13.2.2019 klo 9.00!


Toivottavasti näemme silloin!


Lisää infoa Elinasta: www.elinaaalto.fi

Ilmottaudu tapahtumaan Eventbriten kautta.

Löydä tapahtuma Facebookista.10 x päiväpassi / 10 x day pass 170€


Maistuuko etätyö puulta? Wonderlandin 10 kerran päiväpassilla pääset työskentelemään laadukkaisiin toimistotiloihin Konepajan coworking-tilaan kesällä! Kaupan päälle tarjoamme lounaan alakerran ravintolassa. Rauhallinen ja luova ympäristö ilman häiriötekijöitä, voit käyttää toimistopäivät kesän mittaan oman aikataulusi mukaan.

Tired of working from home? With Wonderland’s 10 x day pass you get state of the art office space for the summer in Konepaja! And to sweeten the deal, lunch is on us at our restaurant. A calm and inspiring environment without distractions. You can use your 10 passes as suits your schedule during the summer.


170€ (+ alv / vat)

Kiinnostuitko? Kysy sähköpostilla! Interested? Send us an email!

hello@wonderlandwork.fi


Coworking-tilat ovat käytettävissäsi 9.00-16.00 välisenä aikana arkisin. Pysyvät jäsenet voivat käyttää työtiloja 24/7. 

Väliaikainen työtila Helsingissä

Väliaikainen työtila