Waffle Wednesday: Hakukoneoptimoinnin perusteet

Waffle Wednesday: Hakukoneoptimoinnin perusteet

17.10.2018 klo 9:00-10:00

Apua, mikä SEO?

Jos tuntuu, ettet ole vielä sinut search engine optimizationin eli hakukoneoptimoinnin kanssa tervetuloa tutustumaan optimoinnin ihmeelliseen maailmaan. Lyhyessä setissä käymme läpi SEO-perusteita sisäisestä sekä ulkoisesta näkökulmasta. Mitä on syytä ottaa huomioon sivuston teknisessä toteutuksessa ja miten parantaa sisäistä ja ulkoista optimointia?

Puhumme myös nopesti SEO:n hyödyistä liiketoiminnalle ja mittaamisen tärkeydestä, miten mittaat optimoinnin tuomaa hyötyä?

Riku on toiminut digimarkkinoinnin ja web-analytiikan parissa reilun 10 vuoden ajan. Tällä hetkellä Riku on yrittäjänä Digiteam Oy:ssä, auttaen pk-sektorin yrityksiä verkkoliiketoiminnan kehittämisessä. Lisäksi Riku kehittää sääohjautuvaa digimarkkinointia WeatherWatch-nimisessä startupissa.

Rekisteröidy tapahtumaan Eventbriten kautta.

Löydä tapahtuma Facebookista.


Mikäli missasit tapahtuman, voit lukea siitä lisää blogin puolelta.
Tiimipäivä Wonderlandissa!


Tiimipäivä Wonderlandissa sisältää luovan neuvotteluhuoneen kokoustekniikan kera, aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvit sekä Happy Socks -sukat kaikille osallistujille! Lisäksi järjestämme halutessasi tiimillesi ohjelmaa, kuten skeittikerhon, ohjatun meditaation, joogatunnin tai samppanjakemut!


4 hengen tiimi / 270 € + alv *
6 hengen tiimi / 350 € + alv
8 hengen tiimi/ 420 € + alv

Varaa räätälöity kokouspäivä: hello@wonderlandwork.fi


*Lisäohjelmat hinnoitellaan erikseen, hinta sisältää aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvit sekä neuvotteluhuoneen ilmoitetulle henkilömäärälle.