Miten toimia, kun koronapandemia romahduttaa yrityksesi liiketoimintamallin?

Miten toimia, kun koronapandemia romahduttaa yrityksesi liiketoimintamallin?

Liput ja tarkemmat ajankohdat täältä

Waffle Wednesday: Miten toimia, kun koronapandemia romahduttaa yrityksesi liiketoimintamallin?

Maaliskuussa 2020 koronaviruksen aiheuttama globaali pandemia muutti kertarysäyksellä elämämme. Yksi koronaviruksen vuoksi eniten kärsineistä aloista on ravintola-ala, jolla Kim Heiniön konserni Soupster Family toimii. Waffle Wednesdayssa 18.11. luvassa kokemuspohjaista keskustelua seuraavista aiheista:

  • Miten sopeuttaa yritystoimintaa, kun disruptiivinen voima tekee normaalista liiketoiminnasta mahdotonta?
  • Miten selviytyä massiivisen bisneskriisin mukanaan tuomista henkisistä haasteista?
  • Miten muokata liiketoimintaa ja siirtyä eteenpäin innovatiivisten liiketoimintaratkaisujen avulla?

Kim Heiniö on toiminut yrittäjänä ravintola-alalla vuodesta 1997. Vuoden 2020 lopussa hän omistaa ja operoi lähes 30 ravintolaa pääkaupunkiseudulla. Heiniön konserni Soupster Family tekee myös cateringia, tapahtumia ja coworkingia, jonka lisäksi Heiniö konsultoi HoReCa-alan suurprojekteja.

Tapahtuma on englanniksi.