Alice restaurant

BREAKFAST

LUNCH

DINNER

CATERING

Bar

Hybridiravintolamme on keskeinen osa Wonderlandia tarjoillen aamiaista, illallista ja kaikkea niiden väliltä sekä yhteisömme jäsenille että ulkopuolisille vierailijoille.

Wonderland gastrosta löydät kätevät aamupalatarjoilut, terveellisen lounaan, rennon ympäristön häppäridrinkeille ja iltaisin à la carte -ravintolan, johon vie ylpeydellä niin asiakkaat kuin ystävätkin.

Keittiössä hääräilevät italialaiset keittiömestarimme Cesare ja kokki Tamas, salin puolesta vastaa ravintolapäällikkömme Francesco. Lounasaikaan Venla pitää huolen modernin kotiruoan buffetista, lounaspizzoista sekä viikottain vaihtuvasta Weekly premium-lounasannoksista. Lounaan kiireisin aika on kello 11-13 välillä, joten jos haluat syödä rauhallisemmissa tunnelmissa, suosittelemme tulemaan kello 13 jälkeen.

Pizza ja hanaolut 0,33l tai talon viini 12cl 16€ keskiviikkoisin ja torstaisin illallisella!

Ruokalista ravintolan sivulla aliceitalian.fi

BREAKFAST – LUNCH – DELI – DINNER – DRINKS
Risotto ai gamberi

Tiimipäivä Wonderlandissa!


Tiimipäivä Wonderlandissa sisältää luovan neuvotteluhuoneen kokoustekniikan kera, aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvit sekä Happy Socks -sukat kaikille osallistujille! Lisäksi järjestämme halutessasi tiimillesi ohjelmaa, kuten skeittikerhon, ohjatun meditaation, joogatunnin tai samppanjakemut!


4 hengen tiimi / 270 € + alv *
6 hengen tiimi / 350 € + alv
8 hengen tiimi/ 420 € + alv

Varaa räätälöity kokouspäivä: hello@wonderlandwork.fi


*Lisäohjelmat hinnoitellaan erikseen, hinta sisältää aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvit sekä neuvotteluhuoneen ilmoitetulle henkilömäärälle.