JÄRJESTÄ TAPAHTUMA

Lobby_Alice

Wonderland Lobby & Alice Italian

 

Wonderlandin aulatila tarjoaa yhdessä Alice Italianin kanssa helposti muunneltavissa olevan tilan, jossa voi järjestää juhlat jopa 250 hengelle! Myöskään 100 hengen katettu illallinen ei ole ongelma, sillä Alice tarjoaa siihen upeat puitteet. Wonderland on ympäristönä valoisa ja avara, mutta myös tunnelmallinen. Aulan upeat katosta roikkuvat pyöreät valaisimet valaiset juhlatilan tyylikkäästi ja luovat vaikuttavan näkymän juhlatilan ylle.

 

Wonderlandissa voi järjestää mm. cocktail-tilaisuuksia, lounastilaisuuksia, illallisia, seminaareja, konferensseja, erilaisia juhlia ja pikkujouluja.

Wonderland_HUB

Wonderland Hub

 

Wonderland Hub on kahdeksasta neuvotteluhuoneesta sekä niiden välissä olevasta yhteisestä tilasta muodostuva alue Wonderland coworking-tilassa. Hub on vuokrattavissa jopa 60-70 hengen yksityistilaisuuksiin. Alue on L-kirjaimen muotoinen ja siihen kuuluvat seuraavat neuvotteluhuoneet: Kyrö, Marshall, Lanson, Lonkero, Sauna, Terassi, Soupster ja Makia. Neuvotteluhuoneisiin mahtuu huoneen koosta riippuen 2-16 henkeä.

 

Koska käytössä ovat neuvotteluhuoneet, sekä niitä yhdistävä yhteinen tila, voi Wonderland Hubin käytön suhteen olla luova ja se muuntautuukin hyvin erilaisiin tapahtumiin. Tilassa voit järjestää esimerkiksi seminaarin, aamiaistapahtuman tai vaikkapa erilaisia workshoppeja.

 

Hinta: Puolikas päivä alk. 1200 € / koko päivä alk. 1800 € alv. 0%

Pyydä tarjous

  • Please enter a number greater than or equal to 1.
    By checking this box you agree to have your information stored in our CRM system. We will use it to contact you regarding your event. The data provided will never be used for direct marketing without your explicit consent.